آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

خيابان ولي عصر(عج) يك‌طرفه مي‌شود

شهردار تهران ادامه داد: احساسم اين است که هر وقت پروژه خوبي در شهر تهران به مرحله بهره‌برداري نزديک مي‌شود، جرياناتي به سمت بداخلاقي مي‌روند و موضوعاتي را به آن مرتبط مي‌کنند. براي مثال در زمان افتتاح پروژه ملي برج ميلاد که از افتخارات کشور است نيز شاهد بوديم هر کس بهانه‌اي مي‌آورد.

شهردار تهران با بيان اين که هرچه به زمان افتتاح تونل توحيد نزديک‌تر مي‌شويم، بداخلاقي‌ها بيشتر مي‌شود، گفت: حادثه‌اي که در خيابان نواب روي داد، به دليل مشکلات فني تونل توحيد نبود، بلکه به قنات‌هاي آن محدوده که در طول ساليان از مسير خود منحرف شده‌اند، برمي‌گردد.

به دنبال همه پروژه‌هاي بزرگ عمليات رواني وجود دارد

به گزارش ايسنا، محمدباقر قاليباف ـ شهردار تهران ـ عصر ديروز در حاشيه بازديد از پروژه باغ موزه دفاع مقدس، با بيان اين مطالب افزود: لوله‌هاي آبي که قدمت بيش از 40 سال دارد در زير شهر مدفون است و از آنجايي که اين لوله‌ها داراي نشتي است، خاک اطراف آن شسته شده و موجب نشست زمين مي‌شود.

وي با اشاره به حادثه نشست زمين در سال‌هاي گذشته، گفت: چند سال پيش در ميدان امام خميني (ره) هم چنين اتفاقي افتاد و حفره بزرگي در آن محدوده ايجاد شد که دليل آن حادثه هم قنات‌هاي زيرزميني بود.

قاليباف در ادامه يادآور شد: متاسفانه در حادثه اخير يکي از کارگران زحمتکش جان خود را از دست داد که من اين سانحه را به خانواده اين کارگر زحمتکش تسليت مي‌گويم. البته ما به اين موضوع رسيدگي و به مراجع ذيربط و مردم گزارش خواهيم داد.

شهردار تهران ادامه داد: احساسم اين است که هر وقت پروژه خوبي در شهر تهران به مرحله بهره‌برداري نزديک مي‌شود، جرياناتي به سمت بداخلاقي مي‌روند و موضوعاتي را به آن مرتبط مي‌کنند. براي مثال در زمان افتتاح پروژه ملي برج ميلاد که از افتخارات کشور است نيز شاهد بوديم هر کس بهانه‌اي مي‌آورد.

شهردار تهران افزود: به هر حال به دنبال اين گونه پروژه‌ها مقداري عمليات رواني هم وجود دارد، اما همان طور که بارها به شهروندان تهراني گفته‌ام، ما هيچ گاه تحت تاثير اين حرف‌ها قرار نمي‌گيريم.

قاليباف با بيان اين که از 28 سال قبل تصميم گرفته شده که يا تونل و يا پلي در محدوده کنوني تونل توحيد احداث شود، گفت: تا دو سال پيش کسي تصميم نگرفت کاري کند، اما حدود 30 ماه قبل تصميم به احداث اين پروژه گرفتيم و باعث افتخار است که تاکنون بر اساس زمان‌بندي پيش رفته‌ايم و در زمان مشخص اين پروژه بزرگ که اهميت آن را مردم، نخبگان و مجموعه مديريت شهري مي‌دانند مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت.

به گفته شهردار تهران، روزي افتتاح يک پله برقي به عنوان يک پروژه مهم تشخيص داده مي‌شد، اما امروز متاسفانه شاهديم پروژه‌هاي بزرگي چون برج ميلاد و تونل توحيد تحت تاثير برخي موضوعات قرار مي‌گيرد.

وي ادامه داد: براي ما تشخيص مردم و حمايت شورا مهم است که اين کار نيز خوشبختانه به خوبي انجام مي‌شود و از سوي ديگر نيز تلاش مي‌کنيم در هيچ پروژه‌اي حادثه رخ ندهد.

قاليباف در ادامه به بازديد هفتگي خود از پروژه تونل توحيد اشاره کرد و گفت: با تمام مشغله‌اي که به عنوان شهردار تهران دارم، روزهاي چهارشنبه هر هفته از ساعت پنج تا 7:30 صبح از تونل توحيد بازديد و کارها را کنترل مي‌کنم.

رضايت‌مندي از خطوط تندروي اتوبوس بيش از 90 درصد است

كارشناسان تاييد كردند كه خيابان ولي‌عصر(عج) از ميدان راه آهن تا ميدان تجريش يک طرفه شود

وي در ادامه بحث مربوط به توسعه حمل‌ونقل عمومي را موضوعي بسيار مهم دانست و اظهار كرد: ايجاد خطوط تندروي اتوبوس در ابتدا مخالفاني داشت، اما با رضايت مردم و نوع عملکرد مديريت شهري نظر مخالفان برگشت، به طوري که ميزان رضايتمندي از خطوط تندرو در حال حاضر بيش از 90 درصد است.

قاليباف با بيان اين که کسي مخالف توسعه خطوط تندرو در تهران نيست، گفت: شوراي ترافيک شهر بيش از يك ماه قبل موضوع احداث خط چهار اتوبوس‌هاي تندرو از ميدان راه‌آهن تا ميدان تجريش را بررسي و مورد تاييد همه کارشناسان قرار داد که خيابان ولي عصر(عج) از ميدان راه‌آهن تا ميدان تجريش يک طرفه شود، زيرا روي اين موضوع مطالعات کاملي صورت گرفته است.

همه شرايط جنگ را در معرض ديد مردم مي‌گذاريم

شهردار تهران سرعت اجراي پروژه باغ موزه دفاع مقدس را بر اساس زمان‌بندي اعلام و اظهار اميدواري كرد كه در سال جاري و در سي امين سال انقلاب اسلامي اين پروژه به بهره‌برداري برسد.

قاليباف ادامه داد: از سوي ديگر اميدواريم بتوانيم با تکنولوژي‌هاي روز همه شرايط جنگ و سوابق دفاع مقدس را در معرض ديد و برداشت مردم قرار دهيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۷:۴۳

خسته نباشید اقای قالیباف ..خدابه شما قوت بدهد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۷:۱۸

شهردار تهران در جاهای مختلف نشون داده که به کار کارشناسی اعتقاد داره .از ایشون بسیار متشکرم که بیشتر از اینکه حرف بزنه عمل می کنه.امیدوارم افرادی از این دست که در مملکت ما کم نیستند بالاخره به جایگاه واقعی خودشون برسن.
به امید روزی که کارهای بزرگ رو به آدم های بزرگ بسپاریم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۷:۱۷

می خواهم بدانم ان وقت مسیر شمال به جنوب این مسیر از کدام طرف قراره باشه؟از جردن که خودش به اندازه کافی بار ترافیک کشنده ای داره.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۷:۱۳

اون تعداد ماشینی که می اومد پائین الان از کجا باید رد بشه و ترافیک اون منطقه چه وضعی پیدا می کنه.... همه هم که از اتوبوسهای ontime استفاده نمی کنند. بقیه چه کار کنند؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۷:۰۳

جناب قالیباف اون افتتاح پله برقی نبود که مورد تقدیر واقع شد بلکه ابتکار اون بود که ازش تقدیر شد اما تونل توحید هم ابتکار شماست ؟ یا وظیفه شما؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۶:۳۵

تغییر مسیر خیابانها را هر روز با گوشت و پوست خود حس میکنیم!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۶:۲۴

به نظر ميرسد که اين طرح کاملا غير کارشناسي شده است و اگر شهردار محترم مي فرمايند که کارشناسي شده است طرح نوجيهي آنرا در سايت چاپ نمايند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۱ ۱۶:۱۷

امیدوارم فکر همه جایش را کرده باشند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.