آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

بندر «سرت» لیبی تحت کنترل نیروهای دولتی قرار گرفت

نیروهای دولتی لیبی پس از به دست‌گیری کنترل بندرگاه شهر «سرت» موفق شدند دو شهرک‌ دیگر واقع در حومه این شهر را از عناصر داعش پس بگیرند.

به گزارش فارس، نیروهای دولتی لیبی که وارد شهر «سرت»-مرکز اصلی تجمع داعش- شده‌اند، همچنان به مبارزه با این گروه تروریستی ادامه می‌دهند.

شبکه خبری «الجزیره» گزارش داد که این نیروها موفق شده‌اند کنترل بندرگاه سرت را به دست گیرند و عناصر داعش را از آن خارج کنند.

منابع اتاق عملیات مشترک لیبی اعلام کردند که نیروهای دولتی این کشور همچنین موفق شده‌اند شهرک «اسواوة» واقع در یکی از حومه‌های شرقی سرت را به دست گیرند.

این منابع همچنین تأکید کردند که این شهرک مکانی است که خانواده‌های تروریستهای داعش در آن سکونت داشته‌اند.

به گفته این منابع، 10 نفر از نیروهای لیبی در جریان درگیری با داعش در سرت کشته و بیش از 35 نفر نیز زخمی شده‌اند.

به گزارش این شبکه، نیروهای ارتش و گردان‌های انقلابی حامی آن راه ساحلی را باز کردند که شهرک «اهراوه» را به سرت متصل می‌کند و راه مهمی است که شرق لیبی را به غرب آن پیوند می‌دهد.

موقعیت سرت در شمال لیبی

 

بنا بر این گزارش، درگیری‌ها هم اکنون در محوطه هتل «الهاری» همچنان ادامه دارد؛ هتلی که عناصر داعش یک سال پیش در ساحل پشت آن قبطی‌های مصر را کشتند.

درگیری‌ها از بعد از ظهر جمعه (10 ژوئن) در غرب سرت آغاز شده و عناصر داعش قصد داشتند با یک خودروی بمب‌گذاری شده به مرکز تجمع نیروهای لیبیایی نفوذ کنند.

نیروهای ارتش سرت را از سه محور محاصره کرده‌اند و جنگنده‌های این کشور نیز مواضع داعش را در این شهر هدف قرار می‌دهند.

یکی از نیروهای دولتی لیبی نیز گفته بود که «در آغاز جنگ با جنگنده و توپخانه بود ولی اکنون به جنگ خیابانی بدل شده است و در میان خانه‌ها با آنان می جنگیم».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.