آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
2بازدید

افزايش درآمد حق‌التدريسي‌ها از ابتداي مهر ماه

وزير آموزش و پرورش گفت: از ابتداي مهر ماه حقوق معلمان حق التدريسي‌ها افزايش مي‌يابد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، عليرضا علي‌احمدي ظهر امروز در حاشيه بيست و دومين گردهمايي مديران ادارات كل نوسازي، توسعه و تجهيز مدا‌رس استان‌هاي كشور در مشهد در جمع خبرنگاران افزود: اجراي اين طرح شامل كليه معلماني است كه در سيستم اداري داراي كد پرسنلي باشند.

وي گفت: براي بهبود وضعيت شغلي همكاران حق‌التدرسي، تدابير گسترده‌اي را داشتيم و طي بخشنامه‌اي كه به سازمان‌هاي آموزش و پرورش كشور ابلاغ كرديم، نسبت به انعقاد قرارداد آنها به گونه‌اي كه مشمول بيمه و بازنشستگي بشود، اقدام خواهد شد.

علي‌احمدي افزود: براين اساس به‌جاي آنكه معلمان حق‌التدريسي 5/8 ماه در سال دريافتي داشته باشند، با استفاده از ضوابط قانون كار، مي‌توانند 12 ماه در سال دريافتي داشته باشند و نسبت به شرايط كاري گذشته‌اي كه داشتند از يك سطح درآمدي نسبتا بالاتر و امنيت شغلي بهتر همراه با بيمه و بازنشستگي برخوردار مي‌شوند.

وي گفت: از طرف ديگر مصوبه مجلس شوراي اسلامي مراحل نهايي شدن خود را در شوراي نگهبان طي مي‌كند و در حد اعتباراتي كه بتوانيم فراهم بكنيم مي‌توانيم در خدمت نيروهاي حق‌التدريس خود باشيم كه تغيير وضعيت پيدا بكنند.

علي‌احمدي با بيان اينكه مصوبه مجلس بايد سير قانوني خود را طي كند و بعد از ابلاغ، آنرا اجرا مي‌كنيم، افزود: بحث بيمه، بازنشستگي و افزايش درآمد حق‌التدريسي‌ها جداي از اين مصوبه مجلس است و در واقع مصوبه مجلس فقط تعداد محدودي از حق‌التدريسي را شامل مي‌شود.

‌وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه تعداد حق‌التدريسي‌ها در سيستم اطلاعات پرسنلي بالاي 50 هزار نفر هستند اظهار داشت: در حالي كه در آموزش و پرورش كشور، خيلي بيشتر از اينها حضور دارند.

وي درباره اقدامات اين وزارتخانه در مورد پيشگيري از آنفلوانزاي نوع ‌A گفت: ستادي در معاونت اجرايي رياست جموري تشكيل شده و با محوريت وزارت بهداشت جلسه تشكيل مي‌شود و نمايندگان وزارت آموزش و پرورش نيز حضور دارند تا مقدمات اجرايي شدن تصميمات اتخاذ شده در مدارس اجرا شود.‌

وزير آموزش و پرورش افزود: ما از طريق اطلاع‌رساني و آموزش، سياست پيشگيري را دنبال مي‌كنيم تا شرايط بگونه‌اي قابل كنترل باشد تا نيازي به تعطيلي مدارس نباشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.