رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

خرید ۱۰۰ هواپیمای بوئینگ توسط ایران/ یک مقام بوئینگ:قرارداد امروز اعلام رسمی می‌شود

یک مقام شرکت بوئینگ گفت توافق این شرکت با ایران برای خرید ۱۰۰ هواپیمای مسافربری احتمالا امروز به طور رسمی اعلام خواهد شد.

یک مقام شرکت بوئینگ گفت توافق این شرکت با ایران برای خرید ۱۰۰ هواپیمای مسافربری احتمالا امروز به طور رسمی اعلام خواهد شد.

به گزارش تسنیم، روزنامه واشنگتن پست آمریکا به نقل از منابع آگاه اعلام کرد ایران و بوئینگ به زودی توافق بر سر یک قرارداد چند میلیارد دلاری را اعلام خواهند کردند .

خرید ۱۰۰ هواپیمای بوئینگ توسط ایران/ یک مقام بوئینگ:قرارداد امروز اعلام رسمی می‌شود

به گفته این منابع ایران قرار است به زودی جزئیات توافق خرید 100 هواپیمای مسافربری از شرکت بوئینگ را اعلام کند.

ارزش این توافق 17 میلیارد دلار برآورد شده است که در صورت نهایی شدن بزرگترین خرید ایران از آمریکا پس از اجرایی شدن برجام خواهد بود.

اگرچه سازوکارهای مالی این توافق هنوز نهایی نشده است اما احتمالا هواپیماهای خریداری شده ایران طی حدود یک دهه تحویل این کشور خواهد شد.

یک مقام شرکت بوئینگ گفت خبر رسمی این توافق احتمالا چهارشنبه اعلام خواهد شد.

در عین حال بوئینگ برای اجرایی کردن این قرارداد و فروش هواپیما به ایران باید از وزارت خزانه داری آمریکا مجوز بگیرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.