آخرین خبرقیمت خودرو امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵
2بازدید
۲

اقدام غیر منتظره عربستان در خصوص شیعیان!

مشاور دفتر پادشاهی عربستان از آمادگی هیات علمای برجسته این کشور برای مذاکره با "عقلای" شیعه عربستانی و عراقی خبر داد.

مشاور دفتر پادشاهی عربستان از آمادگی هیات علمای برجسته این کشور برای مذاکره با "عقلای" شیعه عربستانی و عراقی خبر داد.

به گزارش ایسنا عبدالله بن سلیمان المنیع، مشاور دفتر پادشاهی و یکی از اعضای هیات علمای برجسته عربستان گفت: آرمان‌ها قرآن و سنت پیامبر هستند و هر کس با این دو مخالفت کند در مسیر گمراهی است.

براساس آنچه روزنامه المدینه عربستان در پایگاه رسمی خود منتشر کرده، این مشاور سعودی گفت: اکنون تلاش و فضاسازی برای مذاکره با شهروندان میانه‌روی عربستانی در الاحساء و القطیف یا حتی شیعیان عراق و ایران یا هر کشور دیگری و بیان حق برایشان وجود دارد.

عبدالله بن سلیمان المنیع گفت: مذاکره اکنون در هیات علمای برجسته پابرجاست و مقدماتی برای مذاکره بر این اساس فراهم شده است. ما امیدواریم خیری در آن باشد. بی‌تردید امید خیر از عقلای شیعه می‌رود.

وی گفت: زمانی که مذاکره آغاز شود ما آرمان‌هایمان را از کتاب و سنت و اصولی که نباید کسی درباره آن اختلافی داشته باشد، مطرح می‌کنیم. بر ای همین معیارهای رسیدن به واقعیت‌ها باید بر همین اساس باشد.

اختلاف میان سنی و شیعه یک اختلاف تاریخی است و در چند محور متمرکز است مثل عقیده و مسائل فقهی.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۹ ۱۷:۲۸

به این عربستانی ها بگویید اخر شما از قران و سنت چی می فهمید که می خواهید با دیگران مناظره کنید هیچگاه قران و سنت اجازه کشتن افراد بی گناه را صادر نکرده است ...بروید اول خودتان را اصلاح کنید و یک فرد قرانی و اهل سنت بشوید

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۹ ۱۷:۰۰

الله اکبر . به برکت ماه مبارک رمضان چه فرصت عالی و تاریخی فراهم شده است برای طرح و اثبات حقانیت شیعه .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.