آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

اعلام همکاری عراق برای مقابله با ریزگردها

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست درگفت‌وگوی تلفنی با سرپرست وزارت محیط‌زیست عراق، ضمن تشریح تأثیرات منفی طوفان‌های گرد وغبار حاصل از کانون‌های موجود در عراق بر ایران، خواستار همکاری کشور همسایه برای رفع این چالش شد.

به گزارش حفاظت محيط‌ زيست، جاسم عبدالعزيز، سرپرست وزارت محيط‌ زيست عراق هم ضمن ابراز علاقه براي همراهي با ايران، به‌ويژه در موضوع مقابله با گردوغبار، گفت: پس از رفع تصرف مناطق اشغالي عراق آماده همكاري با ايران هستيم.

 معصومه ابتكار كه پيش از اين در مجمع محيط‌زيست ملل متحد در كنيا با جاسم عبدالعزيز ديدار كرده بود در اين گفت وگوي تلفني بر ضرورت همكاري‌هاي فيمابين تأكيد كرد. وي با اشاره به عوارض شديد بهداشتي، اقتصادي و اجتماعي ريزگردها، مسئوليت كشور عراق را در اين زمينه يادآور شد و از همتاي عراقي خود خواهان تلاش بيشتر براي حل اين معضل شد.

رئيس سازمان حفاظت محيط‌زيست به اهميت احياي تالاب مرزي هورالعظيم براي 2 كشور عراق و ايران اشاره و خاطرنشان كرد: همكاري‌هاي شكل گرفته در قالب اقدامي چندجانبه از سوي يونسكو نيز بايد پيگيري شود.

جاسم عبدالعزيز، سرپرست وزارت محيط‌زيست عراق در اين گفت‌وگو با اشاره اينكه كميته‌اي براي شناسايي كانون‌هاي گردوغبار و مقابله با آن در عراق تشكيل شده، اظهار كرد: در حال بررسي و تكميل اطلاعات مهم‌ترين كانون تأثيرگذار گردوغبار بر ايران هستيم. در اين گفت و گو مقرر شد هيأتي كارشناس از عراق براي تمديد تفاهمنامه محيط‌زيستي منعقد شده ميان 2 كشور و پيگيري اجرايي شدن اقدامات براي مقابله با اين پديده به ايران سفر كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۲ ۱۰:۵۶

خدایی 10 ساله همین حرف ها رو دارن تکرار می کنن. عبارت های "در حال بررسی"، "در حال کارشناسی"، "مقرر شده است" و ... همیشه در این بحث ها وجود داره.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.