آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

فردا، معرفی وزراي پيشنهادي به مجلس

رئيس‌جمهور، فردا وزراي پيشنهادي خود براي دولت دهم را به مجلس شوراي اسلامي معرفي مي‌كند.

به گزارش فارس، فردا چهارشنبه همزمان با پايان مهلت قانوني معرفي كابينه دهم به مجلس (دو هفته پس از مراسم تحليف)، محمود احمدي نژاد، رئيس‌جمهور وزراي پيشنهادي خود را در نامه‌اي به مجلس شوراي اسلامي معرفي خواهد كرد.

رئيس جمهور روز يكشنبه در يك گفت‌وگوي زنده خبري، شش تن از وزراي خود را به مردم معرفي كرد و قرار است روز چهارشنبه، علاوه بر فرستادن نام همه وزراي پيشنهادي، در يك گفت‌وگوي تلويزيوني، جزیياتي از روند انتخاب اعضاي كابينه و علل انتخاب هر وزير پيشنهادي را با مردم در ميان بگذارد.

احمدي‌نژاد كه روز يكشنبه فاطمه آجرلو و مرضيه وحيددستجردي را به عنوان گزينه‌ نهايي وزارتخانه‌هاي رفاه و بهداشت اعلام كرده، گفته است كه در كابينه دولت، دست‌‌کم يك وزير زن ديگر نيز خواهد داشت.

در صورت رأي اعتماد مجلس به وزراي زن پيشنهادي احمدي‌نژاد، اين نخستين بار در جمهوري اسلامي است كه يك زن تصدي وزارتخانه را بر عهده مي‌گيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.