آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
1بازدید

واکنش سیف به استعفای مدیران بانک

رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان اینکه دولت از زمانی که متوجه حقوق‌های نجومی شد، به شدت و قاطعیت موضوع را دنبال کرده است، گفت: حتماً خود افرادی که احساس می‌کنند متخلف هستند به تصمیم خودشان استعفا می‌دهند.

به گزارش فارس ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی پیرامون موضوع حقوق‌های نجومی اظهارداشت: دولت بر اساس تصمیماتی که رئیس‌جمهور گرفته‌ اجازه نمی‌دهد کسی در این خصوص تخلف کند و حقوق‌های غیرمتعارف بگیرد.

وی افزود: در حال حاکم شدن انضباط در این خصوص هستیم و موارد محدودی هم که در این باره وجود دارد، در شرف شناسایی است و امیدواریم این موضوع اصلاح شود.

سیف درباره استعفای مدیرعاملان بانک‌ها در خصوص حقوق‌های نجومی و برخورد دولت با آنها، گفت: بنده جزئیات این موضوع را نمی‌دانم، اما حتماً خود افرادی که احساس می‌کنند متخلف هستند به تصمیم خودشان استعفا می‌کنند؛ نمی‌شود مانع استعفا شد.

رئیس کل بانک مرکزی ایران در خصوص اینکه آیا دولت نمی‌توانست زودتر از اینها با افراد متخلف در حوزه حقوق‌های نجومی برخورد کند، گفت: همه دستگاه‌های نظارتی در این جریان بوده‌اند، البته وقتی دولت از این موضوع باخبر شد، به شدت و قاطعیت موضوع را دنبال کرد.

وی در پایان گفت: باید مراقبت کنیم که در این موضوع از جانب اعتدال خارج نشویم. بزرگنمایی این موضوع مضر است و باید منطقی و اصولی و با رعایت همه جوانب امر اقدامات لازم صورت گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۲:۰۵

پولی که گرفتن چی میشه

منصور اميريان۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۰۹:۱۴

سلام. از قديم گفته اند چوب خدا صدا نداره.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۰۹:۰۷

پولهای نامتعارف چگونه باز می گردد ؟؟؟ قدیمی های می گویند ، چاقو ، دسته خودش را نمی برد!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۰۷:۴۹

استعفا کافی نیست باید پولها را برگدانند

رضا۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۰۳:۲۸

جا دارد دولت در فصل مجامع شركتها به حساب سازي هاي صورت گرفته هم رسيدگي كند و مردم بيچاره كه سالها در بورس سرمايه گذاري كي كنند ولي سرمايه شان را از دست مي دهند هم رسيدگي شود.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۷:۵۸

ممکن است یک یدو نفر از این افراد هم انسان‌های خبره و کارکشته‌ای باشند. اما برخورد غیرگزینشی با موضوع، انشاأالله آن‌قدر فایده بخش است

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۵:۵۷

کاش برای تنویرافکارعمومی، خودآقای سیف هم فیش حقوقی اش رامنتشرمی کرد/

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۵:۲۹

خود اقای سیف هم فیش حقوقی اش را منتشر کند !!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۵:۲۱

اما حضرت علی (ع ) در این خصوص دستور خوار کردن و بدنام کردن متجاوزین و سوء استفاده گرها را داده بودند !

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۴:۵۸

با سلام لطفا آقای سیف یک نگاهی هم به حقوق های فضایی مجموعه خود در بانک مرکزی هم بیاندازد

hamid۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۴:۵۲

اگر فیش ها بیرون نمی اومد این دولت هم به روند قبلی ادامه می داد.پس الکی حس ادمهای درستکار رو به خودتون نگیرید.کسایی که درس هم خوندن پارتی ندارن 2.5 میگیرن اون وقت 19 میلیون واسه مدیر عامل بانک تعیین میشه؟

يك ايراني۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۴:۴۵

با سلام ،ا آقاي سیف فرموديد "افرادی که احساس می‌کنند متخلف هستند به تصمیم خودشان استعفا می‌کنند؛ نمی‌شود مانع استعفا شد " ولي استرداد بيت المال به ناحق رفته و محاكمه غارتگران بيت المال حداقل انتظاري مردم و رهبري از شماست .

صادق۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۴:۴۰

تکلیف حقوق های دریافتی شان چه میشود بردند وخوردند تازه طلبکار هم هستندبروند از ژاپنی ها یاد بگیرند

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۴:۰۸

دست پیش گرفتند پس نیافتند آقای سیف

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۳:۵۵

حسابهاي ارزي تعدادي از اشخاصبا مسئوليت در خارج نيز بايستي شناسايي و اطلاع رساني شود همانهايي که در دولت عدالت پرور در کشورهاي ثالث ارزهاي نجومي ذخيره کردند.

محمد رضا زاهدان۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۳:۴۵

حقوق اقای سیف چقدر است

رضا تبریزی۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۳:۳۷

آفرین! با رعایت همه جوانب امر!، همانطور که حضرت مولا فرمود: حتی اگر کابین زنهایشان کرده باشند باید به بیت المال برگردد. منظورتون همینه دیگه نه؟!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۳:۱۷

اره بابا برخورد کردین اگر برخورد کرده بودین این افراد استعفا نمی دادن

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۳:۰۱

آقای محترم کل بودجه یک اداره دولتی که من در آن کار می کنم در یک شهرستان در طول سال خدا شاهده به 10 ملیون نمی رسه در یک شهرستان مهم ککه اسمش را نمی برم اونوقت شما میگی حقوق 57 ملیونی را دولت در جریان نبوده به قران این حرف ها مورد قبول نیست و در عصر حاضر زدن این حرفا زشته اگر دولت در جریان نبوده بعد سه سال که واویلاس و اگر در جریان هم بوده که فاجعه اس

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۲:۵۰

عجب دولت چطور میدونه کی کدوم کشور رفته و یا ماشین خریده چی هست و منزل مسکونی دار ه یا نه و درامدش چقدر که یارانه را قطع کند ولی نمیدونست کیچقدر حقوق میگیره اونم از سیستم دولتی و وابسته به دولت
البته خدا را شکر که بعد سه سال متوجه شد وگرنه معلوم نبود چی میشد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.