رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

رهبر طالبان: آمریکا به اشغالگری در افغانستان پایان دهد

رهبر جدید طالبان در پیامی خطاب به آمریکا گفت: واشنگتن به اشغالگری خود در افغانستان پایان بدهد و از این کشور خارج شود.

به گزارش مهر به نقل از «داون نیوز»، «ملا هیبت الله آخوند زاده» رهبر جدید طالبان در نخستین پیام خود خطاب به واشنگتن گفت: آمریکا به اشغالگری خود در افغانستان پایان داده و از این کشور خارج شود.

 وی در ادامه افزود: پیام ما برای دخالت آمریکاییها و هم پیمانانش در افغانستان این است که مسلمانان افغانستان از قدرت آنها ترسی و خوفی به دل ندارند.

وی گفت: ما کشته شدن در مقابل آمریکا را بهترین هدف زندگی خود می دانیم. در مقابل آمریکا نه یک گروه و دسته بلکه قومی در حال مبارزه است و کامیابی از آن آمریکا نخواهد بود.

لازم به ذکر است که «ملا اختر منصور» رهبر سابق طالبان ماه پیش در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی در منطقه «نوشکی» ایالت بلوچستان کشته شد و شورای طالبان «ملا هیبت الله آخوند زاده» را به عنوان رهبر جدید طالبان برگزید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.