آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

اعلام جدایی دو گروه تروریستی در حلب

عناصر تروریستی که در اتاق عملیات موسوم به «فتح حلب» فعالیت می‌کنند دچار گسست شده‌اند و در همین راستا ثوار الشام از نظر نظامی و سیاسی کاملا از الجبهة الشامیة جدا شد.

به گزارش فارس کشمکش میان گروههای تروریستی حاضر در استان حلب سوریه و ریف آن به اوج خود رسیده است. گروه تروریستی «کتائب ثوار الشام» که یکی از مهمترین گروههای تروریستی حلب است اعلام کرد که کاملا از گروه تروریستی الجبهة الشامیة جدا شده است.

وبگاه خبری «آرا» که نزدیک به معارضان است اعلام کرد، این دو گروه اختلافات بسیار زیادی با هم داشته‌اند و به همین دلیل ثوار الشام همه تجهیزات نظامی و عناصر خود را از الجبهه الشامیه جدا کرده است. به گزارش این وبگاه، ثوار الشام از نظر سیاسی و نظامی از الجبهه الشامیه جدا شد ولی این دو گروه در اتاق عملیات موسوم به «فتح حلب» فعالیت خواهند کرد.

«علی شاکردی» سرکرده ثوار الشام اعلام کرد که الجبهه الشامیه به شروط ادغام در گردانهای تخصصی، زرهی، توپخانه‌ای، موشکی، پزشکی، امنیتی و دفتر رسانه‌ای پایبند نبوده است.

بنا بر این گزارش، عناصر ثوار الشام اعلام کردند با وجود اینکه هیچ ارتباطی با الجبهه الشامیه نخواهند داشت، ولی علیه ارتش سوریه خواهند جنگید.

آرا در پایان گزارش داد، الجبهه الشامیه یکی از برگترین گروه‌های تروریستی مسلح در حلب و ریف آن است که بسیاری از گروههای مسلح در آن حضور دارند، ولی به خاطر ناکامی‌های پیاپی در جبهه های ریف شمالی حلب دچار از هم پاشیدگی و مشکلات داخلی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.