آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
2بازدید

پیشنهاد یک نماینده برای حذف ریاست جمهوری

نماینده مردم میاندوآب در مجلس با تاکید بر این که مجلس باید در راس امور باشد، پیشنهاد کرد: برای این که مجلس در راس امور باشد پست ریاست جمهوری برای آینده حذف شود و نخست وزیر را مجلس تعیین کند.

به گزارش ایسنا جهانبخش محبی نیا در نطق میان دستور امروز خود در جلسه علنی مجلس با اشاره به این‌که مجلس باید در راس امور باشد، اظهار کرد: عقل، اندیشه، فکر و فلسفه سیاسی می‌گوید که مجلس باید در راس امور باشد آیا با تسهیلی که برای اشخاص حقیقی یا روسای قوا قائل می‌شویم ،آیا برای نمایندگان نیز این حق را قائل شده‌ایم که هر وقت خواستند بروند و در هیات دولت صحبت‌هایشان را بیان کنند، آیا این اجازه داده می‌شود؟

وی افزود: آیا در شورای عالی قضایی این اجازه به روسای کمیسیون‌ها و یا نواب رییس مجلس اجازه داده می‌شود که بروند و دردهای ملت را به اطلاع برسانند و یا برای این که از یک وزیر وقت بگیرند یا وزیر به تلفن ها جواب دهد باید ماه‌ها در نوبت باشند آیا این است سر تسلیم در مقابل مجلس فرود آوردن آیا این است علاج دردهای جامعه ؟

نماینده مردم میاندوآب در مجلس در ادامه اظهار کرد: براساس ماده 49 و 236 آیین نامه داخلی مجلس بدون شک در راستای عمل به وظایف نمایندگی و این که مجلس در راس امور قرار گیرد عناوین و متن و محتوای بسیار جالبی گنجانده شده است نسبت به این که نمایندگان مجلس بتوانند دردهای مردم را به اطلاع برسانند، نماینده که برای خودش چیزی نمی خواهد ، در نتیجه برای این که نمایندگان بتوانند با مسئولین کشور ،‌وزرا وهمه دست اندرکاران و روسای قوا به راحتی ارتباط برقرار کنند باید تسهیلاتی را در نظر بگیریم.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه با اشاره به اصل 57 قانون اساسی و تفکیک قوا گفت: قوا زیر نظر مقام معظم رهبری انجام وظیفه می‌کنند، البته اصل تفکیک قوا برآمده از اوضاع سیاسی –اقتصادی اروپا بود به ویژه انگلیس و فرانسه زیرا این کشورها به خاطر اشرافی که مجلس را در دست می‌گرفتند ، برای این که دربار را در اختیار خود نگیرند و خودکامی به وجود نیاید در قرن 18 چنین پارادایمی را مطرح کردند.

محبی نیا با تاکید بر این که ما در قانون اساسی مجلس سالاری داریم و مجلس باید در راس امور باشد، ابراز کرد: با نگاه محدود به مجلس این مملکت درست نخواهد شد ، بنده درخواست می کنم عاجزانه از نخبگان و رهبری نسبت به این که مجلس در راس امور قرار گیرد پست ریاست جمهوری نه برای آقای روحانی بلکه برای آتیه حذف شود و سایش‌های بین رییس جمهور و سایر قوا از بین برود و مجلس در راس امور قرار گیرد و نخست وزیر را مجلس تعیین کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۱۶:۱۹

این کارغلط است ومجلس حق تغیرقانون اساسی کشورراندارد

یک شهروند۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۱۱:۵۹

ای بابا نیومده دچار توهم قدرت شده!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۱۰:۴۹

ای بابا . مجلس کارش قانونگذاری است ولی این کار را هم درست انجام نمی دهد. هر جا مراجعه می کنیم و مشکل ما حل نمی شود می گویند خلا قانونی داریم.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۱۰:۲۶

به این بگین ترسش را مردم میفهمند. شما اول نماینده مردم باش بعد این پیشنهاد را بده

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۹:۰۰

ازاین تعدادبازدید کننده کسی نظری نداده

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۸:۵۷

آنوقت جمهوری را باید از نظام حذف کرد!

یاسر۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۸:۵۶

100% فرمایشات ایشان مورد تائید است

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۸:۴۸

به این آقای نماینده بگوئید برود یک بار دیگر قانون اساسی را بخواند تا به اهمیت جایگاه ریاست جمهوری در قانون اساسی پی ببرد .
در ضمن تغییر ریاست جمهوری به شکلی که ایشان می گویند زمانی ممکن است که هم قانون اساسی تغییر کند و هم احزاب به معنی واقعی در کشور شکل گرفته باشند .

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۸:۳۸

فردا پس فردا هم لابد خواهند گفت سایر قوا نیز از بین برود زیرا که نمایندگان هستند

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۷:۴۹

ای خدا پدرت را بیامورزد اگر این کار بشود چقدر از دودستگی ملت جلوگیری میشود و هم حربه ای ازدشمنان این مملکت گرفته می شود

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۰:۵۸

برو به داد محرومان حوضیه انتخابیت برس

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۰۰:۱۴

مسلمان از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود قبلا" نخست وزیر داشته ایم همیشه بین نخست وزیر و رئیس جمهور اختلاف بود .

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۸:۳۵

اونوقت ماهی یه بار نخست وزیر باید عوض بشه.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۵:۰۹

اصلا چطور است خودت نخست وزیر بشوی.

عبدالعلی۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۵:۰۸

با نظری اجمالی به انتخابات نتیجه میگیریم که ، انتخاب کنندگان در ایران مردم هستند و لی انتخاب شوندگان مردمی نیستند زیرا :
1 - درآمد سرانه مردم با درامد های مسئولین قابل مقایسه نیست .
2 - اکثر رای دهندگان در مناطق فقیر نشین و جنوب شهر هستند ولی خانه انتخاب شوندگان در بهترین نقاط شمال شهر است .
3 - بیکاری بیداد میکند ولی یکی از افراد خانوار مسئولین نه تنها بیکار نیست بلکه حقوق های عالی دریافت میکنند .
4 - اعضای بعضی از خانواده مسئولین در خارج زندگی میکنند و خودشان به بهانه های مختلف سالی چند بار به خارج میروند و حتی عده ای دو پاسپورته هستند و لی . مردم به نان شب محتاج اند .
5 - و و و و .....

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۵:۰۷

سيصد نفر نماينده هر يك رييس بلاد خود شوند، مثل ملوك الطوايفي

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۵:۰۶

این شخص کمی مطالعه کند که در اوایل انقلاب سیستم نخست وزیری حذف شد به دلیل عدم کارایی
جای تعجب داره این افراد مخصوصا از استانهای غربی میزان تحصیلات و دانششان چگونه مورد بررسی قرار میگیره

مهدی۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۵:۰۲

نظام پارلمانی توی دنیا منسوخ شده-شما دنبال چی هستی داداش؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۴:۵۹

"نماینده که برای خودش چیزی نمی خواهد" عجب جمله ای ؟؟؟؟!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۱۴:۴۴

انتخاب آقای روحانی عجب تبعاتی داره.حذف ریاست جمهوری؟؟؟؟
خیلی باحالی . نه خیلی باحالی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.