آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

80 درصد لوازم آرایشی در بازار قاچاق است

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به طرح کالای سلامت محور و جمع آوری اقلام قاچاق این چنینی از بازار، از آمار 80 درصدی لوازم آرایشی قاچاق در بازار خبر داد.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به طرح کالای سلامت محور و جمع آوری اقلام قاچاق این چنینی از بازار، از آمار 80 درصدی لوازم آرایشی قاچاق در بازار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ اجتهادی افزود : در طرح کالای سلامت محور به جهت حمایت از تولید داخلی و تجارت قانونی، الویت کاری ما دارو و مکمل ها و لوازم آرایشی و بهداشتی است.

وی با اعلام اینکه مرزها قادر به کنترل نیست تا هیچ کالایی وارد نشود ، افزود: با مغازه هایی که به عمد کالای قاچاق و غیر قانونی را عرضه می کنند و می فروشند ، برخورد می شود چرا که مردم با اعتماد به دستگاه های نظارت کننده اقدام به خرید می کنند.»

اجتهادی با اشاره به آمار 80 درصدی لوازم آرایشی قاچاق در بازار گفت : برخی افراد با سوء استفاده از تسهیلات مسافران ، لوزام آرایشی قاچاق وارد می کنند اما بیش از این سوء استفاده هایی است که از سهمیه و تسهیلات مرزنشینی، ملوانی و بازارچه های مرزی می شود.
پوراحمدنژاد دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق استان تهران هم گفت : در یک نگاه تعاملی با اتحادیه مربوطه طرح موضوع شد و وقتی با تعامل به فهم مشترک برسیم که کالای قاچاق را جمع آوری کنیم، اقدامی پسندیده است.

پوراحمدنژاد ادامه داد: اتحادیه و صنوف همکاری کردند و وقتی یک صنف با میل خود اقدام به جمع آوری کالای قاچاق می کند، نشان می دهد درصد قاچاق در آن صنف عدد قابل توجهی است.

وی آمار ارائه شده درباره قاچاق لوازم آرایشی را تایید کرد و افزود: بخش عمده کالای قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی توسط مسافران وارد می شود و باید مؤلفه هایی که برای خرید آن وجود دارد بررسی شود.

پوراحمدنژاد گفت: وجود کالای قاچاق چه به میزان خرد یا کلان، از نظر قانونی مجاز نیست؛ لذا باید زمینه آن را با تعامل اتحادیه و اصناف که همکاری خوبی نیز انجام دادند، مدیریت کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.