آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

کلاهبرداری از ۴۰۰ راننده وانت‌بار

فرمانده انتظامی استان مرکزی، از دستگیری عاملان کلاهبرداری از ۴۰۰ راننده وانت بار در اراک خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ کیومرث عزیزی افزود: حدود یک ماه پیش، شکایت ۴۰۰ نفر از رانندگان وانت بار شهرستان اراک در خصوص کلاهبرداری یک شرکت خصوصی از آنان به پلیس آگاهی استان ارجاع شد و پرونده در اختیار تیمی تخصصی از ماموران اداره مبارزه با جرائم اقتصادی این پلیس قرار گرفت.

وی بیان کرد: در تحقیقات مقدماتی از شاکیان، مشخص شد که یک شرکت خصوصی بر اساس قراردادی که از چهار سال قبل با تاکسیرانی و رانندگان خودروهای وانت بار داشته، تکلیف داشته است که حق بیمه ماهیانه رانندگان را طبق ضوابط دریافت و به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز کند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: پرداخت این حق بیمه به دلیل تخلف شرکت مذکور، با وقفه پنج ماه در حساب تامین اجتماعی برای رانندگان خودروهای وانت‌بار مواجه شد و این اقدام موجب افزایش جرائم دیرکرد حق بیمه برای رانندگان نیز شده است.

سرهنگ عزیزی اظهار کرد: ابتدا تمام اسناد و مدارک شامل قراردادهای منعقد شده و اسناد وجوه واریزی رانندگان گرفته شد و مورد بررسی قرار گرفت و بررسی ها حاکی از آن بود که در این مدت، حق بیمه رانندگان به میزان دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به حساب یک شرکت خصوصی واریز شده اما این شرکت پنج ماه بدهی معوقه به سازمان تامین اجتماعی دارد.

وی تصریح کرد: در ادامه بررسی‌ها مشخص شد که مدیرعامل این شرکت در قم ساکن بود متواری شده و نماینده این فرد نیز در شرکت پاسخگوی مراجعان نیست.

وی افزود: با تکمیل تحقیقات، هر دو متهم دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مقام های قضائی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.