آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

اتاق فکر اقتصادی EY پیش‌بینی کرد

احتمال وقوع رکود کم‌عمق در بریتانیا

با توجه به اینکه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت) روی قیمت مسکن، مشاغل و مخارج تاثیر خواهد گذاشت، در ادامه سال جاری بریتانیا وارد رکودی کوتاه و کم عمق خواهد شد.

با توجه به اینکه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت) روی قیمت مسکن، مشاغل و مخارج تاثیر خواهد گذاشت، در ادامه سال جاری بریتانیا وارد رکودی کوتاه و کم عمق خواهد شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، بر اساس گزارشی که قرار است روز دوشنبه منتشر شود، اتاق فکر اقتصادی ارنست اند یانگ (EY) اعلام کرد که برآورد رشد خود را در سال 2017 از 2.6 درصد به 0.4 درصد کاهش داده و پیش‌بینی کرد بانک مرکزی انگلستان تا پایان سال نرخ بهره را به صفر کاهش خواهد داد. با توجه به تلاش دولت برای کم کردن شوک ناشی از رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، کاهش مالیات نیز امکان‌پذیر است. 

به نوشته این گزارش، «خروج از اتحادیه اروپا،‌ اثر حادی روی هزینه‌های مصرفی خواهد گذاشت،‌ که بخشی از آن توسط سقوط پوند خنثی خواهد شد. ما انتظار داریم که سطح تولید و بهره‌وری بریتانیا به طور دائم کاهش یابد.»

سرمایه‌گذاری نیز در سال آینده 2 درصد کاهش خواهد داشت و نرخ بیکاری نیز در سال 2019 به 7.1 درصد خواهد رسید. EY انتظار دارد که هزینه‌های مصرف‌کننده به 0.6 درصد در سال 2017 برسد . قیمت‌های مسکن نیز 4 درصد سقوط خواهد کرد. در واقع در چنین شرایطی، هیچ‌چیز برای حمایت از بازار مسکن وجود ندارد.

این اتاق فکر اقتصادی اعلام کرد: «صادرات تنها نقطه روشن پس از رای به برگزیت خواهد بود. میزان صادرات در سال آینده 3.4 درصد افزایش یافته و سقوط پوند موجب رقابتی‌تر شدن اجناس بریتانیایی در بازارهای جهانی می‌شود. در کنار آن، ضعف در تقاضای داخلی موجب کاهش کسری به 58 میلیارد پوند خواهد شد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.