آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

رویترز:

رشد بازارهای بورس آسیا قیمت طلا را کاهش داد

رویترز اعلام کرد:قیمت طلا با بهبود ارزش دلار و بازارهای بورس در معاملات امروز کاهش یافت و هر اونس طلا 1348.97 دلار فروخته شد.

رویترز اعلام کرد:قیمت طلا با بهبود ارزش دلار و بازارهای بورس در معاملات امروز کاهش یافت و هر اونس طلا 1348.97 دلار فروخته شد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت طلا پس از اینکه جلسه گذشته یک درصد افزایش یافت و به بالاترین رقم در 3 هفته گذشته رسید، در معاملات امروز با افزایش ارزش اوراق قرضه و دلار کاهش یافت.

با انتشار آمارهای ناامیدکننده رشد اقتصادی آمریکا در هفته گذشته ارزش دلار کاهش یافته بود که امروز بهبود یافت.

وزارت بازرگانی آمریکا روز جمعه اعلام کرد که اقتصاد آمریکا در سه ماهه سوم 1.2 درصد رشد داشته که بسیار کمتر از انتظار بوده است.

ارزش سهام‌های آسیایی به بالاترین رقم در یک سال اخیر رسید درحالی‌که ارزش دلار در برابر 6 ارز رقیبش بالا رفت. 

هر اونس طلا با 2.31 دلار کاهش یافت و 1348.97 دلار فروخته شد. طلا روز جمعه به 1355.10 دلار بالاترین رقم از 12 جولای رسید.

جیانگ شو، تحلیلگر بازار طلا در این‌باره گفت: «بازار طلا در آستانه انتشار گزارش مشاغل آمریکا در بخش غیرکشاورزی محتاط‌ تر عمل خواهد کرد.»

«در صورتی‌که این آمار ضعیف باشد، افراد انتظارات شان را در مورد چشم‌انداز اقتصادی آمریکا تغییر خواهند داد. اگر این آمار خوب باشد، آمار بد تولید ناخالص داخلی با آمار خوب مشاغل خنثی خواهد شد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.