آخرین خبرچرا چین در مقطع کنونی از میانجیگری عمان حمایت می‌کند؟؛ تقسیم نقش پاکستان و عمان در راهبرد جدید پکن
0بازدید

ورود سرمایه‌های جدید به بخش تعاون

مرکز آمار وزارت کار با اعلام ایجاد ۳۰۰ تعاونی جدید در کشور طی تیرماه امسال، متوسط تعداد اعضا و اشتغال هر واحد تعاونی را به ترتیب ۱۵ و ۱۹ نفر اعلام کرد.

مرکز آمار وزارت کار با اعلام ایجاد ۳۰۰ تعاونی جدید در کشور طی تیرماه امسال، متوسط تعداد اعضا و اشتغال هر واحد تعاونی را به ترتیب ۱۵ و ۱۹ نفر اعلام کرد.

به گزارش مهر، مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه خراسان رضوی و فارس بیشترین تعداد ثبت تعاونی را در تیرماه سال جاری داشتند، ویژگی ­های تعاونی های ثبت شده این ماه در کل کشور را اعلام کرد.

بر پایه گزارشات اخذ شده از سامانه جامع آمارهای ثبتی تعاون، در تیرماه سال ۱۳۹۵ تعداد ۳۰۰ تعاونی به منظور انجام فعالیت ­های مختلف اقتصادی در کل کشور تشکیل و به ثبت رسیده­ اند. تعداد کل اعضاء تعاونی ­ها ۴۶۱۶ نفر و تعداد فرصت شغلی ۵۵۶۱ نفر و سرمایه اولیه حدود ۱۳۱ میلیارد ریال است.

متوسط تعداد اعضاء و فرصت شغلی مربوط به این تعاونی ­ها نیز به ترتیب ۱۵ و ۱۹ نفر است. بررسی توزیع جغرافیایی این تعاونی­ ها حاکی از آن است که بیشترین تعداد تعاونی ثبت شده به استان­ های "خراسان رضوی"  و "فارس" با تعداد ۳۸ و ۳۷ تعاونی تعلق دارد. در استان ­ "قم" در این ماه هیچ تعاونی به ثبت نرسیده است.

همچنین بیشترین تعداد تعاونی­ های ثبت شده به ترتیب در فعالیت ­های "کشاورزی" و "صنعت"  با ۸۴ و ۷۰ واحد است. تعاونی­ های "کشاورزی" و "ساختمان" به ترتیب با ۱۲۴۹ و ۸۳۵ نفر دارای بیشترین اعضا هستند. بیشترین فرصت شغلی مربوط به تعاونی ­های"صنعت" و "کشاورزی"  با ۱۴۹۶ و ۱۴۱۳ نفر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.