آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

سوریان: دوباره به اوج برمی گردم

رقابتهای جهانی می تواند یک آغاز خوب برای بازگشت دوباره من به دوران اوج و کسب افتخار در میادین بزرگی همچون المپیک 2012 لندن باشد.

دارنده سه مدال طلای جهان گفت: تمام تلاشم را بکار می بندم تا با مسب نتایج مطلوب در رقابتهای جهانی خاطره تلخ المپیک را فراموش کنم.

حمید سوریان کشتی گیر فرنگی کار وزن 55 کیلوگرم در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: پس از حضور در جام آزوماش اوکراین توانستم تا حدود زیادی نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنم و با قانون جدید کشتی بگیرم.

وی تصریح کرد: احساس می کنم با توجه به آشنایی کامل با قوانین جدید و شناختی که از حریفانم پیدا کرده ام در حال حاضر در شرایط خوبی قرار دارم.

سوریان در پایان خاطرنشان کرد: رقابتهای جهانی می تواند یک آغاز خوب برای بازگشت دوباره من به دوران اوج و کسب افتخار در میادین بزرگی همچون المپیک 2012 لندن باشد.

رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان روزهای 2 تا 4 مهرماه در شهر هرنینگ دانمارک برگزار می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.