رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

مظفری‏زاده: افزايش صدهزارتوماني توهين به داوران فوتبال است!

زمانی که از این مبلغ اطلاع پیدا کردم بسیار تاسف خوردم چطور می توانند بگویند که برای افزایش حقوق منابع مشخص نشده در حالی که هزینه پخش تلويزیونی مسابقات 12 میلیارد تومان است و در نهایت همه این مبلغ یا به جیب باشگاه ها می رود يا به حساب فدراسيون ريخته مي شود .

داور بین المللی فوتبال کشورمان با اعتراض به افزایش 100 هزار تومانی حقوق داوران گفت: این مبلغ توهین به شخصیت و شان داوران کشورمان بود آیا از این بالاتر توهینی وجود داشت؟

سعید مظفری زاده در گفت وگو با ایپنا، خاطر نشان کرد: اضافه کردن تنها 100 هزار تومان به حقوق داوران اشتباه است چرا كه این 100 هزار تومان را از جایی کسر کرده اند و حالا آن را به عنوان اضافه حقوق به ما می دهند.

وی تصریح کرد: مسئولان با حذف مبلغ 100 هزار تومان از حق ماموریت داوران حالا آن را به عنوان افزایش حقوق به ما دوباره می دهند. اسم این کار چه می توانیم بگذاریم؟ آیا داوران شان و شخصیت ندارند که به این راحتی به آنها توهین می شود؟

داور بین المللی فوتبال کشورمان در ادامه افزود: زمانی که از این مبلغ اطلاع پیدا کردم بسیار تاسف خوردم چطور می توانند بگویند که برای افزایش حقوق منابع مشخص نشده در حالی که هزینه پخش تلويزیونی مسابقات 12 میلیارد تومان است و در نهایت همه این مبلغ یا به جیب باشگاه ها می رود يا به حساب فدراسيون ريخته مي شود .

وی افزود: باشگاه ها درآمد میلیاردی دارند و با بازیکنان خود قرارداد های نجومی می بندند در حالی که زمان پرداخت حق ورودی به لیگ برتر که می رسد دم از بی پولی زده و 20 میلیون تومان را زیاد می دانند. باشگاهی که این پول را ندارد بهتر است تیم داری را رها کند.

مظفری زاده در پایان گفت: در جلسه فردا همه چیز مشخص می شود در صورت عدم تفاهم بین نمایندگان داوران و فدراسیون فوتبال تابع تصمیم جامعه داوری می شویم و به هر شکلی که تصمیم گیری شود اعتراض خودر ا نشان می دهیم.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.