آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

دلیل نوسان قیمت سکه در هفته گذشته

احمد وفادار گفت:«اگر بانک ها در بازار ارز دنباله رو صرافی های آزاد باشند، مطمئنا طلا و سکه افزایش قیمت خواهد داشت. »

احمد وفادار گفت:«اگر بانک ها در بازار ارز دنباله رو صرافی های آزاد باشند، مطمئنا طلا و سکه افزایش قیمت خواهد داشت. »

در هفته گذشته شاهد نوسان قیمت در بازار سکه و ارز بودیم. سه شنبه 12 مرداد سکه 13 هزار تومان گران شد و به بالاترین قیمت خود در سه ماه اخیر یعنی یک میلیون و 125 هزار تومان رسید. همراه بازار سکه و طلا، بازار ارز نیز هفته پر نوسانی را پشت سر گذاشت.

در همین رابطه احمد وفادار، رییس سایق اتحادیه طلا و جواهر استان تهران در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به دلیل این نوسان گفت:«اگرچه بخشی از افزایش قیمت طلا تحت تاثیر نوسان دلار بود اما هفته گذشته اعلام شد که بانک ها می توانند ارز به قیمت آزاد بفروشند. »

وی افزود:« این دستورالعمل بازار ارز را مقداری دچار نوسان کرد.قیمت ارز افزیش پیدا کرد به دنبال آن قیمت سکه و طلا نیز گران تر شد.»

وفادار ادامه داد:« بنابراین فعلا  شاهد نوسان ها ارز در بازار شاهد خواهیم بود و تا زمانی که مشخص شود بانک های عاملی که می خواهند ارز را در بازار خرید و فروش کنند با چه قیمتی می خواهند خرید و فروش کنند،این نوسان ادامه خواهد داشت. »

وی اظهار کرد :« اگر بانک ها دنباله رو بازار و صرافی های آزاد باشند، مطمئنا قیمت طلا و سکه افزایش قیمت خواهد داشت. اگر که صرافی ها دنباله رو بانک ها باشند و بانک ها قیمت تعیین کنند، قیمت ها کاهش پیدا می کند. »

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.