آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
3بازدید
۰

اتحادیه عرب، یورش‌ مکرر به مسجدالاقصی را محکوم کرد

معاون دبیرکل اتحادیه عرب سیاست‌های رژیم صهیونیستی علیه قدس اشغالی و مسجدالاقصی و نیز یورش مکرر به این مسجد شریف را محکوم کرد.

به گزارش فارس، اتحادیه عرب اقدامات خطرناک رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و نیز هتک حرمت مکرر مسجدالاقصی توسط صهیونیست‌ها را محکوم کرد.

بر اساس گزارش وبگاه «الیوم السابع»، «احمد بن علی» معاون دبیرکل اتحادیه عرب امروز (سه‌شنبه) در اظهاراتی مطبوعاتی اعلام کرد: این اقدامات اسرائیل، تحریک آشکار احساسات مسلمانان است و تحمیل قوانین نظامی بیشتر علیه اهالی مسلمان و مسیحی قدس بخشی از توطئه اسرائیلی است که از خلال آن سیاست شهرک‌سازی و تغییر ترکیب دموگرافی (جمعیت‌شناسی) را در قدس اشغالی و اطراف آن دنبال می‌کند.

احمد بن علی به نمایندگی از اتحادیه عرب هشدار داد این گونه سیاست‌های نادرست اسرائیلی فقط به تنش‌ها و درگیری‌های بیشتر  می‌انجامد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.