آخرین خبرمدارس استان تهران در نوبت عصر تعطیل شد
3بازدید

عضو کمیسیون عمران مجلس:

بهانه جویی درباره تونل توحید، بی انصافی است

روند احداث پروژه تونل توحید و پیشرفت بی نظیر آن جای تمجید وتقدیر فراوان دارد.ریزش خیابان نواب، هیچ ارتباطی به روند ساخت پروژه تونل توحید نداشته است.

عضو کمیسون عمران مجلس تاکید کرد که «نامهربانی‌ها نسبت به پروژه تونل توحید از سر خیر‌خواهی نیست بلکه اهرمی برای ناکارامد نشان دادن شهرداری تهران در راه خدمت به مردم است.»

علی اکبر اولیا، نماینده یزد وعضو کمیسیون عمران مجلس در گفت وگو با «فردا» اظهار داشت: «روند احداث پروژه تونل توحید و پیشرفت بی نظیر آن جای تمجید وتقدیر فراوان دارد.»

وی معتقد است که «عده ای که در گذشته کارنامه خوبی در مدیریت شهر تهران نداشتند نباید خدمات ارزشمند شهردار کنونی را زیر سوال ببرند.»

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه «انتقاد هایی که به بهانه ریزش خیابان نواب از پروژه تونل توحید شد کارشناسی و فنی نبود» افزود: «اگر گروهی خبره و صاحب‌نظر در مسائل عمرانی از این پروژه بازدید کنند به این موضوع پی خواهند برد که این پروژه با رعایت تمام جوانب فنی و ایمنی در حال احداث است.»

اولیا با اشاره به بازدید اعضای کمیسیون عمران از پروژه تونل توحید گفت:«با برسی هایی که در این جلسه در مورد ریزش خیابان نواب انجام شد مشخص شد ریزش این خیابان به علت شبکه فرسوده آب وفاضلاب تهران وقنات های اطراف آن بوده است وهیچ ارتباطی به روند ساخت پروژه تونل توحید نداشته است.»

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه اتفاقات غیر قابل پیش بینی در پروژها بزرگی مثل تونل توحید امری طبیعی واجتناب تاپذیر است خاطر نشان کرد: «بهانه جویی از این اتقاقات برای فشار بر شهرداری تهران بی انصافی است»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.