آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
0بازدید

مسكن مهر معضل حاشيه نشيني را تشديد كرد

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه مسكن مهر معضل حاشيه نشيني را تشديد كرد، بي توجهي به ظرفيت هاي دروني توسعه و تمركز بر توسعه بيروني و عدم توجه به گروه هاي اصلي مخاطب نيازمند مسكن را از علل اصلي اين مساله دانست.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه مسكن مهر معضل حاشيه نشيني را تشديد كرد، بي توجهي به ظرفيت هاي دروني توسعه و تمركز بر توسعه بيروني و عدم توجه به گروه هاي اصلي مخاطب نيازمند مسكن را از علل اصلي اين مساله دانست.

محمدسعيد ايزدي در گفت وگو با ايسنا اظهار كرد: تجربه مسكن مهر اين درس را به ما داد كه به جاي هدر دادن منابع در اراضي پيراموني شهرها، محله هاي قديمي را بازسازي كنيم. به جاي اينكه پول را در اراضي فاقد زيرساخت هاي لازم خرج كنيم و كسي حاضر به سكونت در آن جا نشود بايد نوسازي بافت هاي فرسوده را در اولويت برنامه هاي خود قرار دهيم.

وي با بيان اينكه ساكنان مسكن مهر با توجه به دور بودن از محيط كار علاقه زيادي به برگشت به شهرها دارند، افزود: اگر هزينه صرف شده را در بافت فرسوده كلان شهرها خرج مي كردند، هم از بزه هاي اجتماعي جلوگيري مي شد، هم از زيرساخت ها و ظرفيت هاي درون شهر استفاده مي كردند، هم كيفيت را به شهرها كه از درون فرسوده شده برمي گرداندند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.