آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

راننده تریلر نفتکش در آتش سوخت

یک دستگاه تریلر نفت‌کش در محور پلدختر- اندیمشک واژگون شد و راننده آن در آتش سوخت.

به گزارش تسنیم، علی‌محمد یعقوبی مسئول آتش‌نشانی شهرداری پلدختر در رابطه با این حادثه اظهار داشت: یک دستگاه تریلر نفت‌کش در جاده پلدختر- اندیمشک (انتهای حوزه استحفاظی لرستان) واژگون شد.

 
 
وی افزود: این تریلر حامل نفت کوره که از اندیمشک به سمت پلدختر در حرکت بود پس از واژگونی دچار حریق شد و راننده آن زنده‌زنده در میان شعله‌های آتش سوخت.

وی بابیان اینکه جسد راننده تریلر نفت‌کش به‌وسیله اورژانس 115 به شهرستان اندیمشک انتقال یافت، عنوان کرد: بیش از 90 درصد جسد این راننده دچار سوختگی شده بود.

 
 
مسئول آتش‌نشانی شهرداری پلدختر به اعزام دو دستگاه خودرو آتش‌نشانی برای مهار این آتش‌سوزی اشاره کرد و گفت: تیم‌های آتش‌نشانی شهرستان پلدختر و اندیمشک برای اطفاء این حریق حضور یافتند.

وی بابیان اینکه این واژگونی سبب آلودگی محیط‌زیست شده است، بیان کرد: کارشناسان پلیس‌راه علت این تصادف را سرعت زیاد و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرزاد۱۳۹۵/۰۶/۰۶ ۰۷:۴۳

يك بار در اين مسير رانندگي ميكردم متاسفانه رانندگان نفتكش ها (‌كه اكثرا هم پلاك عراق بودند) بسيار بد رانندگي ميكردند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.