آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

قالیباف: مطمئنا جرمی اتفاق نیافتاده است

محمدباقر قالیباف شهردار تهران بار دیگر به جنجال های اخیر بر سر واگذاری املاک در شهرداری واکنش نشان داد.

به گزارش فردا قالیباف در فایل صوتی که از او در فضای مجازی منتشر شده، می گوید: این اطمینان را می دهم که در موضوع تعاونی های مسکن، حتما فساد و جرم وجود ندارد.

وی می افزاید: من به تمامی مسئولین قضایی و مسئولین ارشد کشور گفته ام، به هر حال همه داد و فریاد کردند که در حوزه تعاونی مسکن فساد انجام شده است.  
 
قالیباف اضافه می کند: ما گفتیم سمعا و طاعتا نامه هم نوشتیم که همه دستگاه ها نظارتی بیاید و ببینیم این فساد در کجا است.
 
وی در پایان می گوید: با همین قطعیت که می گوییم جرمی اتفاق نیافتاده است، می گوییم یک کمپین سیاسی پشت این موضوع است و این کار را دقیق مدیریت می کنند و دغدغه آن ها نیز دغدغه فساد نیست و اهداف دیگری را دنبال می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.