دلبری سفره ایرانی برای گردشگران خارجی

به گزارش روزنامه توریسم، همين چند وقت پيش نشريه تلگراف 10 دليل خوراكي آورده بود كه به خاطر آنها هم كه شده گردشگران بايد به ايران سفر كنند و طعم شگفت انگيز خوراكي ها ي ايراني را تجربه كنند.
به گفته نويسنده اين گزارش در ایران گردشگران می توانند مانند یک پادشاه از غذا های متنوع ایرانی لذت ببرند؛ غذاهایی مانند: کباب های آبدار و زعفرانی، خورشت های آبدار با تکه های گوشت و شیرینی های پر شده با کرم های خوش طعم!
از كباب و معروفيت و محبوبيت آنها در بين گردشگران ايراني و خارجي كه بگذريم غذاهاي ديگري هم هستند كه طعم آنها زير دندان گردشگران خارجي مانده است . در ادامه درباره چند خوراكي خوشمزه و محبوب خواهيم گفت كه در ليست محبوب ترين غذاهاي ايراني گردشگران خارجي جا خوش كرده اند. با ما باشيد:
خورش فسنجان
خورش بادمجان
قورمه سبزی
باقلا پلو
جواهر پلو
یک پلوی لذیذ ایرانی که ترکیبی از برنج ایرانی به همراه خلال پسته، خلال بادام، هویج، پوست پرتغال، زرشک و زعفران ایرانی است. ایرانی ها برای تعادل در طعم این غذا زرشک را به همراه مقدار کمی شکر تفت میدهند.
زرشک پلو
این غذای خوشمزه ایرانی ترکیبی از برنج و زرشک است که در کنار مرغ سرو می شود این غذای مجلسی كه خوراك عزا و عروسي است در ایران و بین مردمان کشور نیز طرفداران زیادی دارد .
در ليست غذاهاي محبوب ايراني بين گردشگران خارجي جاي بسياري از غذاهاي محلي كشورمان خالي است. وقت آن است كه سرآشپزان ايراني دست جنبانده و منوي رستوران ها را با غذاهاي ناب محلي پر و پيمان كنند و از آن طرف جشنواره هاي آشپزي عطر غذاي ايراني را به مشام دنيا برسانند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
همه اش رو که نوشتی لذیذ لذیذ! چیزی که من دیده ام این است که اروپایی ها اصلاً از این غذاها استقبال نمی کنند. دلیلش هم چرب بودن بیش از حد غذاهای ایرانی است.
باقلا قاتوق- کباب ترش - اکبر جوجه- میرزا قاسمی- و صدها غذای دیگه از شهرهای دیگه کشورمون واقعا بسیار بسیار عالی هستن
جواهر پلو چیه ؟؟؟
ميگن پيتزا هم يك غذاي ايراني است.
آش دوغ مناطق غرب به ویژه یاسوج بسیار خوشمزه است . ترکیبی از دوغ و آویشن کوهی و پیاز سرخ کرده و کره تازه هم مقوی و هم خوشمزه
غذاهاي شمال ايران بخصوص گيلان حرف نداره
فکر کنم نویسنده محترم این مطلب هر غذایی رو که خودش دوست داشته به وکالت از توریستهای خارجی با آب و تاب تعریف کرده، وگرنه توریست بیچاره کجا جواهر پلو!!! خورده؟
دقیقا
اتفاقا اصلا خورش و برنج نمیخورن
معلومه از یه جایی ترجمه کرده وگرنه بجای جواهر پلو باید مینوشت مرصع پلو
آقا دیزی پس کو؟
قلیه ماهی خوزستان و بوشهر را هنوز نخورده اند بفهمند چه طعمی دارد . اگر بدونند چقدر این غذا لذیذ است برای گرفتن ویزای ایران صف میکشند .
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.