رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۰

گوشت برزیل، ارمنستان و مغولستان در راه ایران

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای تنظیم بازار گوشت قرمز در کشور عرضه گوشت برزیلی افزایش و به‌زودی واردات دام سبک از کشورهای ارمنستان و مغولستان صورت می‌گیرد.
 
به گزارش تسنیم، علی‌اکبر مهرفرداظهار کرد: برای تنظیم بازار ایام ماه محرم به شرکت بازرگانی دولتی ابلاغ شد است حدود  30 هزار تن برنج خارجی در استان‌ها توزیع کند.

وی افزود:  به مناسبت این ایام برای تنظیم بازار علاوه بر برنج، مرغ و روغن مورد نیاز بازار مصرف نیز، بر اساس ابلاغی که صورت گرفته است طی  روزهای آینده در بازار توزیع می‌شود.

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی ادامه داد:  برای تنظیم بازار عرضه گوشت برزیلی منجمد بیشتر می شود و ترتیبی اتخاذ  شد که از کشورهای اطراف گوشت گرم سبک در کنار گوشت منجمد سنگین وارد شود.

وی با اشاره به اینکه واردات دام سبک از کشورهای همسایه که دمایی نزدیک به دمای هوایی ایران دارند، صورت می‌گیرد تصریح کرد: این کشورها شامل ارمنستان، مغولستان و کشورهای همسایه که ما با آنها ارتباط داریم، است.

قیمت گوشت گوسفندی در هفته‌های اخیر افزایش قیمت چشمگیری داشته به‌طوری‌که نرخ هر کیلوگرم شقه بدون دنبه در بازار مصرف به 34 تا 35 هزار تومان رسیده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.