آخرین خبرخط و نشان قهرمان سنگین‌وزن کشتی فرنگی جهان برای المپیک
2بازدید

بازار پتروشیمی را رصد می کنیم

رئیس شورا و مرکز ملی رقابت گفت: بازار محصولات پتروشیمی را پایش و رصد می کنیم و در بورس کالا مشکلی وجود ندارد.

رئیس شورا و مرکز ملی رقابت گفت: بازار محصولات پتروشیمی را پایش و رصد می کنیم و در بورس کالا مشکلی وجود ندارد.

به گزارش صدا و سیما ؛ دکتر رضا شیوا افزود : عرضه محصولات همچنان در بورس کالاست و مشکل اعضای سایت بهین یاب نیز به زودی برطرف می شود.

شیوا از سه ماه پیش مخالفت خود را با خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا مطرح کردیم ، گفت : مرکز ملی رقابت این موضوع را بررسی و دستورالعمل لازم را تدوین کرد و اواخر شهریور براساس بررسی های کارشناسان مختلف و نمایندگانی از وزارت صنعت معدن و تجارت، صنایع بالادستی و پایین دستی پتروشیمی و شورای رقابت ، مقرر شد محصولات پتروشیمی در بورس کالا عرضه شود و کارگروهی در مرکز ملی متشکل از نمایندگان وزارت خانه های صنعت، معدن و تجارت، نفت، بورس کالای ایران، اتاق تعاون، اتاق بازرگانی برای رصد فعالیت های بازار پتروشیمی تشکیل شود.

رئیس شورای رقابت با اشاره به ایراد وزارت صنعت، معدن و تجارت ازعملکرد بورس کالا گفت : این مشکلات برطرف شده است و راهکارهایی برای کارکرد بهتر بورس کالا در معامله محصولات پتروشیمی تعیین کردیم که شفافیت بیشتر بازار را در پی دارد و خرید و فروش بلندمدت هم فراهم است.

رئیس شورای رقابت گفت : وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئول سایت بهین یاب است که تاکید کردیم درمورد اعضای سایت بهین یاب بررسی های لازم را انجام دهد و تجدیدنظر کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.