آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

ناظم الشریعه: از پاداش ۵۰۰۰ دلاری خبری نیست!

درحالی که بعد از مقام سومی تیم ملی فوتسال در جهان خبر آمد که قرار است پاداش ۵۰۰۰ هزار دلاری به این تیم داده شود امروز سرمربی تیم ملی اعلام کرد هنوز رنگ این پول را هم ندیده اند.

به گزارش تابناک ورزشی، محمد ناظم الشریعه گفت:شما نمی‌دانید در قضیه لباس‌هایمان چه مصیبتی کشیدیم. دقیقا قبل از بازی اول برابر اسپانیا بود که فیفا از آرم روی آستین پیراهن بازیکنان و شورت آنها ایراد گرفت.
وی افزود: در شهر مدلین یک خیابان وجود داشت مثل منیریه خودمان. رفتیم آنجا گشتیم، در به در به دنبال  برچسب بودیم و برچسب پیدا کردیم و با اتو روی آن آرم‌ها را چسباندیم تا دچار مشکل نشویم. آقای افتخاری وقتی به کلمبیا آمدند ۱۴۰۰ دلار بین اعضای تیم پخش کردند و بعد از کسب مقام سوم هم اعلام شد که پنج هزار دلار دیگر هم قرار است پاداش داده شود؛اما هیچ خبری از این پاداش نشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۸ ۱۴:۰۷

۵۰۰۰ هزار دلاری ! این عدد مساوی 5 هزار دلار نیست! جهت اطلاع

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۸ ۱۴:۰۲

:))

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.