بازداشت ۲۵ نفر در ارتباط با حمله موشکی به آنتالیا
منابع پلیس اعلام کردند که نیروهای پلیس ترکیه امروز شنبه حداقل ۲۵ مظنون مرتبط با شبه نظامیان کرد را به اتهام مشارکت در حمله موشکی به منطقه آنتالیا بازداشت کرده اند.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری آناتولی، منابع پلیس ترکیه تاکید کردند: یک روز پس از حمله موشکی به آنتالیا نیروهای پلیس حداقل 25 شبه نظامی کرد را بازداشت کرده اند.
حمله موشکی به آنتالیا که یکی از مناطق پر بازدید توسط گردشگران داخلی و خارجی است، تلفاتی در بر نداشته است.
پلیس ترکیه عملیات همزمانی را در سراسر این کشور از جمله شهر استانبول برای بازداشت افراد مظنون انجام داده است. در جریان این عملیات حداقل 25 نفر که ظاهرا با شبه نظامیان کرد در ارتباط بودهاند، بازداشت شدند.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته ولی خبرگزاری آناتولی اعلام کرده است که مظنونان اصلی این حمله با شبه نظامیان پ ک ک در ارتباط بوده اند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
قابل توجه آنهایی که منتظر تورهای نصف قیمت هستند .
دعاهایتان در حال اجابت شدن است.
اين سناريو يه حمله كور الكي انجام بشه و به پاي يه عده نوشته بشه و بعدش اتفاقات و طبق ميل صاحبان منافع پيش بردن ديگه زيادي تكراري شده
ترکیه باید بیشتر از اینا بکشه بخاطر سیاست غلطش در منطقه و دوستی با کشورهای متقاصم منطقه مثل عربستان و قطر و همکاری با گروه اشغالگر قدس شگفتا ک هنوزم درس نگرفته
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.