آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

گلباران عجیب اتلتیکو در شب برد بارسا

بارسا در شب بازگشت و گلزنی مسی بر لاکرونیا غلبه کرد. این دیدار با نتیجه 4 بر صفر به سود بارسا خاتمه یافت. برای بارسا رافینیا 2 گل در دقایق 21 و 36 و سوارز در دقیقه 43 و مسی در دقیقه 58 گلزنی کردند.

گلباران عجیب اتلتیکو در شب برد بارسا
اتلتیکو با گلباران کردن گرانادا صدرنشین شد. شاگردان سیمئونه در دیداری پر گل بر گرانادا فائق آمد و صدرنشین لالیگا شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه هفته هشتم لالیگا در ورزشگاه ویسنته کالدرون به مصاف گرانادا رفت. این دیدار با نتیجه 7  بر یک به سود اتلتیکو خاتمه یافت.

برای شاگردان سیمئونه کاراسکو 3 گل در دقایق 34، 45، 62 و گایان در دقیقه 62 و 82 و
آنخل کوره آ در دقیقه 85 و تیاگو در دقیقه 89 گلزنی کردند و برای گرانادا سوئنسا در دقیقه 18 گلزنی کرد.

کاراسکو بازیکن بلژیکی اتلتیکو در این دیدار نمایش خیره کننده‌ای داشت و هت تریک کرد. در ادامه رقابت های لالیگا از ساعت 22 و 15 دقیقه رئال به مصاف رئال بتیس می‌رود. در جدول لالیگا اتلتیکو با 18 امتیاز در به صورت موقت در صدر قرار دارد.

بارسا هم در شب بازگشت و گلزنی مسی بر لاکرونیا غلبه کرد. این دیدار با نتیجه 4 بر صفر به سود بارسا خاتمه یافت. برای بارسا رافینیا 2 گل در دقایق 21 و 36 و سوارز در دقیقه 43 و مسی در دقیقه 58 گلزنی کردند.

لاکرونیا از دقیقه 65 با اخراج لاتوره 10 نفره بازی را دنبال کرد. ازساعت 22 و 15 دقیقه رئال به مصاف بتیس خواهد رفت. حالا در جدول لالیگا بارسا با 16 امتیاز دوم است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.