غرق شدن دو برادر در رودخانه كارون
دو برادر ۱۷ و ۱۸ ساله در رودخانه كارون غرق شدند.
به گزارش اعتماد، مدير روابط عمومي سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني شهرداري اهواز گفت: سهشنبه شب ساعت ۲۳ و ۲۳ دقيقه در تماس تلفني با سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهي سازمان آتشنشاني اهواز، خبر غرق شدن دو برادر در رودخانه كارون حاشيه منطقه معينزاده اهواز اطلاع داده شد. اين دو برادر ۱۷ و ۱۸ ساله بر اثر بياحتياطي با وجود تاريكي شب و شيب كانال به رودخانه نزديك و به درون آب سقوط كردند.
آتش نشانان با استفاده از پروژكتورها و نورافكنهاي دستي و خودرو اقدام به گشتزني در مسير ساحلي كرده و همزمان تيم امداد آبي در سطح رودخانه تمام نقاط احتمالي را كنكاش و جستوجو كردند.
با وجود تمام تلاشهاي صورت گرفته نشاني از اين افراد پيدا نشد و در نهايت با توجه به تاريكي و سرعت آب ادامه عمليات جستوجوي اجساد به روز بعد موكول و ساعت يك و ۲۰ دقيقه بامداد پايان جستوجو اعلام شد و نيروها به ايستگاههاي خود مراجعه كردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدا رحمتشون کنه.حقیقتش این دو برادر همکلاسی ها ی من بودن فامیلشون هم مولایی بود
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.