رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد در روز یکشنبه
11بازدید
۰

دستگیری ۲ سارق مسلح

فرمانده انتظامی زاهدان از شناسایی و دستگیری ۲ سارق مسلح و کشف یک قبضه کلت کمری از آنها در زاهدان خبر داد.
 
علی عارف‌نژاد اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه دو نفر سارق مسلح از نگهبان یکی از مجموعه‌های ورزشی سطح شهر اقدام به سرقت کرده‌اند، ماموران کلانتری ۱۹ جمهوری به محل اعزام شدند.
 
وی افزود: ماموران پس از شنیدن اظهارات شاکی مبنی بر سرقت یک دستگاه گوشی تلفن همراه از او و ارائه مشخصات ظاهری سارقان موضوع را مورد بررسی قرار دادند.
 
عارف‌نژاد گفت: ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و پایش‌های میدانی این دو سارق را که در حالت طبیعی به سر نمی‌بردند، شناسایی کرده و آنان را به همراه یک قبضه سلاح کمری و مقادیری موادمخدر دستگیر کردند.
 
فرمانده انتظامی زاهدان با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات تخصصی پلیس به سرقت مسلحانه از این نگهبان اعتراف کردند، گفت: تحقیقات پلیس در زمینه سایر جرایم این متهمان ادامه دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.