آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

هیئت حل اختلاف قوا به نفع دولت رأی داد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: هیئت حل اختلاف بین 3 قوا، به لایحه جامع وکالت تنظیم شده از سوی دولت، برای بررسی در مجلس رأی دادند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: هیئت حل اختلاف بین 3 قوا، به لایحه جامع وکالت تنظیم شده از سوی دولت، برای بررسی در مجلس رأی دادند.

محمد علی پورمختار، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: هیئت حل اختلاف برای بررسی لایحه جامع وکالت در مجلس، از میان 3 لایحه پیشنهادی از سوی ( قوه قضاییه، نمایندگان و دولت) به لایحه تنظیم شده دولت، رأی داد. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر این لایحه به کمیسیون قضایی ارسال شد و بررسی و بازنگری آن بعد از تعطیلات از سوی نمایندگان و مسئولان مربوطه آغاز می شود.

پورمختار ادامه داد: در لایحه جامع وکالت ایراداتی وجود دارد که با بررسی هایی که انجام خواهد شد در جهت رفع آن تلاش می‌کنیم.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی گفت: یکی از اقدامات ما برای رفع ایرادهای این لایحه، تعیین تکلیف وکلایی که زیر نظر قوه قضاییه در برنامه چهارم توسعه جذب شده و فعالیت می‌کنند، خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.