آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
5بازدید

داعش بیش از ۶۰ غیرنظامی را در موصل کشت

دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر اعلام کرد، گروه تروریستی داعش در شهر موصل بالغ بر ۶۰ غیرنظامی را کشته است.

دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر اعلام کرد، گروه تروریستی داعش در شهر موصل بالغ بر ۶۰ غیرنظامی را کشته است.

به گزارش ایسنا، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز (جمعه) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، گروه تروریستی داعش بیش از ۶۰ غیرنظامی را در شهر موصل عراق به کام مرگ کشانده است.

در این بیانیه آمده است: تنها در چند روز گذشته، گزارش‌ها حاکی از آن است که داعش ظاهرا به کشتارهای خود بر مبنای تصمیم دادگاه‌های خود خوانده‌اش ادامه می‌دهد.

بر اساس بیانیه کمیسیاریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه اعضای داعش حدود ۴۰ غیرنظامی را در موصل به اتهام خیانت و همکاری با نیروهای امنیتی عراق به کام مرگ کشاندند.

در این بیانیه آمده است: قربانیان در لباسی نارنجی که روی آن به رنگ قرمز عبارت «خائن و عامل نیروهای امنیتی عراق» نوشته شده بود، هدف قرار گرفتند.

این نهاد بین‌المللی همچنین اعلام کرد، شش غیرنظامی دیگر در ۲۰ اکتبر به خاطر مخفی کردن چند سیم کارت اعدام شدند. عصر روز چهارشنبه نیز داعش حدود ۲۰ غیرنظامی را در یک پایگاه نظامی در شمال موصل به اتهام افشاگری به قتل رساند. بر اساس گزارش‌ها، اجساد این افراد در نقاط مختلف شهر موصل در معرض نمایش گذاشته شده است.

زید رعد الحسین، کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: میزان رنج‌هایی که غیرنظامیان در موصل و سایر مناطق تحت کنترل داعش در عراق متحمل می‌شوند در حال افزایش و غیرقابل تحمل می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.