آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
5بازدید
۰

دو کشته در تصادف زنجیره‌ای محور ایلام به مهران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: در تصادف زنجیره‌ای در محور ایلام به مهران دو نفر جان باختند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: در تصادف زنجیره‌ای در محور ایلام به مهران دو نفر جان باختند.

به گزارش تسنیم، محمد سلیمانی اظهار داشت: در تصادف زنجیره‌ای در محور ایلام به مهران که در ساعت دو بامداد امروز رخ داد دو نفر از زائران جان‌باختند.

وی گفت: این تصادف در کیلومتر 45 محور ایلام به مهران و نرسیده به روستای گلان اتفاق افتاده که متاسفانه شماری از زائران در این حادثه دچار مصدومیت شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام تصریح کرد: این تصادف 21 نفر حادثه دیده، 19 نفر آسیب دیده، 7 نفر مصدوم و دو نفر نیز فوتی داشته است.

وی با بیان اینکه در این تصادف چندین دستگاه خودرو پژو و پراید با هم برخورد داشته‌اند گفت: مصدومان به سرعت به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های هم‌جوار اعزام شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.