عارف: میان ترامپ و کلینتون فرقی وجود ندارد

کد خبر: ۶۴۰۵۱۷
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴ 14 November 2016
|
3051 بازدید
محمدرضا عارف با تاکید بر این‌که برای ایران تفاوتی میان ترامپ و کلینتون وجود نداشت، در پاسخ به این سوال که آیا این مسئله در چینش گزینه‌های جریان اصولگرا برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده تاثیرگذار خواهد بود یا خیر، اعلام کرد: انتخاب رییس‌جمهور امریکا تاثیری در سیاست داخلی کشور ما ندارد و هیچ‌گاه نیز این مسئله بر مسائل داخلی ایران تاثیرگذار نبوده است.

به گزارش ایلنا او گفت: خوشبختانه راهبردهای بسیار روشنی در مسائل سیاست خارجی داریم و همزمان با این‌که اهل تعامل و گفت‌وگو هستیم، قطعاً از مواضع و اهداف خود در مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای کوتاه نخواهیم آمد.

رییس فراکسیون امید همچنین در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب ترامپ در روند اجرای برجام تاثیرگذار خواهد بود یا خیر خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد، انتخاب ترامپ و کلینتون تفاوت خاصی نداشته باشند و آن‌چنان که پیداست ورود ترامپ به کاخ سفید تاثیر خاصی در روند اجرای برجام نخواهد داشت؛ با این حال باید منتظر بمانیم تا ببینیم پس از عبور از فضای تبلیغاتی و انتخاباتی، چگونه عمل خواهند کرد.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین تاکید کرد: واقعیت این است که مواضع هر دو نامزد انتخابات آمریکا شبیه هم بود و حداقل در سیاست خارجی تفاوت چندانی میان ترامپ و کلینتون وجود نداشت.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه خاطرنشان کرد: باید با توجه به منافع ملی کشورمان، همان مسیری را که تا به امروز طی کردهایم، ادامه دهیم.


اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟