آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

ادعایی درباره سِلفی وحشتناک با «روح»

ادعایی درباره سِلفی وحشتناک با «روح»
مادر یک دختر نوجوان در آمریکا ادعا می‌کند که دخترش تکان‌دهنده‌ترین عکس سلفی جهان را با یک «روح» گرفته است.

به گزارش «باشگاه خبرنگاران جوان»، عکس سلفی که «هارپر» دختر 13 ساله آمریکایی در جولای (مرداد) امسال در بزرگراهی در نزدیکی شهر «میت لند» فلوریدا گرفته است یکی از وحشتناک‌ترین سلفی‌های جهان لقب گرفت.

در این تصویر در صندلی عقب خودرو یک موجود عجیب انسان‌نما یا روح قابل مشاهده است. «ملیسا کورتز»، 48 ساله، به همراه دخترش هارپر مشغول رانندگی در این بزرگراه بودند که دخترش شروع به گرفتن سلفی کرد. بنا به ادعای مادر هارپر در لحظه‌ای که دخترش مشغول گرفتن سلفی بوده هیچ شخص دیگری در داخل خودرو نبوده است.

تحقیقات بیشتر مادر هارپر در این خصوص پرده از واقعیتی ترسناک برداشت و مشخص شد دقیقاً در محدوده‌ای که دخترش سلفی گرفته، یک سال پیش در اثر تصادف یک پسربچه فوت شده است.

ملیسا در این خصوص گفت: یک ماه بعد از مسافرتمان هنگامی که در دوربین عکاسی به دنبال یک عکس می‌گشتم، وقتی به عکس دخترم خیره شدم، ناگهان متوجه چیز عجیبی در صندلی عقب خودرو شدم. واقعاً شوکه شده بودم. آن را به دوستانم نیز نشان دادم. آنها نیز وحشت‌زده شدند. بسیاری از مردم، به جهان پس از مرگ اعتقاد دارند و من فکر می‌کنم که این عکس می‌تواند آن را اثبات کند. در آن روز دخترم کمربند ایمنی نبسته بود و بنا به گفته «گرک پوچا» - کسی که این عکس را مورد آنالیز قرار داد - این روح سعی داشته تا به دخترم در این خصوص هشدار دهد.

«پوچا» مدیر یک مرکز فراروانشناسی است و ادعا شده که با کمک یک برنامه آنالیز عکس که توسط FBI و CIA نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد دریافته که موجود قابل مشاهده در این عکس فاقد رنگ و دما بوده و مطمئناً یک روح بوده است!
{$sepehr_album_25728}

tabnak

tabnak

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرامرز۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۷:۴۴

تنها چیزیش که شبیه آدمه لبهاش هست.
در واقع ترکیبی از تصویر درختهای بیرون، موهای دختر و یک شی روی صندلی عقبه.

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۶:۳۲

گوشیش چی بوده که روح گیر هم داشته ؟؟

امین فولادی۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۶:۳۰

صد درصد فتو شاپ که هیچ فتو شافته.اگر کسی صندلی عقب بشینه ابعاد انسانیش به مراتب بزرگتر از این تصویر هست...امریکایی ها عادت و علاقه دارن به تخیلات سازی و توهم وحشت.

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۶:۱۸

به این جور چیزها می گن وهم (illusion) که مغز می سازد که نتیجه ی نورها و چیزهای مختلف است مثلا موهای دختر، میله ای که رو صندلی به آن وصل شده، چیزی که روی صندلی پشتی است و ...‌‌‌‌

ناصر۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۶:۱۱

به نظر دهان و چانه شخصی در عقب خودرو است-صد در صد این عکس جعلی نیست-ولی به نظر من انها دروغ می گویند و شخصی در عقب خودرو بوده یا یک شی یا خطای در کار بوده-قطعا جعلی نیست ولی اینکه روح بوده باشه به نظر من دروغ محضه-من به روح اعتقاد دارم ولی این یکی به نظر یک انسان یا خطائی دیگر هست.

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۶:۰۲

کجاش وحشتناکه!! یک روح کوچولو و ناز.

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۵:۴۵

احتمالا اون خانم یا معلم بوده و یا پلیس راهنمایی و رانندگی. با توجه به نتیجه گیری آخر، هدف از طرح این داستان این بوده که بچه ها هر وقت سوار ماشین می شوید حتما کمربند ایمنی را ببندید تا به سلامت به مقصد برسید .. خخخخخخخخخخخخخخ

مریخ۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۵:۲۳

تابی از این خبر ها نذار ما میترسیم

حمید۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۵:۱۷

کاملا غیر علمی بود اولا عکس دما ندارد دوما میتواند عروسک باشد یا شاید مونتاژ باشد

فرهاد۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۵:۱۳

تابناک، ازشما بعیده چنین خرافات درجه چندمی را منتشر کنید. با نرم افزار فلان هم که بررسی کرده یک نفر نامعلومی و نتیجه گرفته موجود فاقد "رنگ" بوده! پس اون رنگ مو و چهره و لب و لباسش که توی عکس هست توهم بینندگانه؟! راستی، روح ها لباس هم می پوشن؟! :))

نادر۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۵:۰۷

فتوشاپه.آخه روح مگر جسم دارد که نوررامنعکس کند ودر عکس ظاهرشود.

دکتر محمود ترامپ - احضار کننده روح۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۵۹

اين عکس رفلکس نور انقطاعي است و روح و ارواح متفاوت ترند .

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۵۲

رنگ نداره؟؟؟؟؟؟؟ بابا بی‌خیال. الان یه بچه هم که فتوشاپ بلده خیلی خوب می‌فهمه که عکس جناب مثلاً روح رنگ داره. بخصوص در بخش لب. دما رو هم کی می‌تونه توی عکس گرفته شده دیجیتال تشخیص بده؟ هری پاتر؟ ملت رو با این اخبار خیلی خیلی زرد مسخره نکنید لطفاً

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۴۱

به امید چاخانهای آبدارتر از این دست

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۲۲

مسخرهخ اینکه مشخص نیست چیه بازتاب هر سایه ای می تونه باشه

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۰۷

اگر رنگ نداشته پس چطوری توی عکس افتاده ؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۰۲

اراجيف خرافي

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۵۵

چرا وحشتناک ؟ همه ما روح داریم .

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۵۴

دروغه

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۴۳

آخه اگه روحم که باشه !! لباس چیه که تنشه ؟!!
حتما روح لباس است که تنه روحه پسره است !!!!!!!!!

زینال روان پریش۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۳۸

برو بابا دلت خوشه .

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۳۸

اگر دروغ نباشد ممکن است موجودات فرازمینی باشد ؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۳۳

اینکه واضح نیست! می تواند خطای دید باشد.در ضمن به شرط اعتقاد به روح، آن حالت فیزیکی ندارد که بتوان از آن عکس گرفت!

داریوش۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۳۰

اما روح که سایه نداره، ظاهرا روی سرش و امتداد چانه اش سایه آفتاب افتاده... اینم از اون خبرهای جنجالی برای افراد ساده اندیش...

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۳:۱۶

به نظر میاد این آقای روح لباس پوشیده! حتما لباس ایشان هم ماده نیست.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.