آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
3بازدید

عباس: اسرائیل حق ندارد ماهیت قدس را تغییر دهد

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطیندر سفرش به ترکمنستان ضمن دیدار با رئیس جمهوری این کشور بار دیگر بر حمایتش از طرح صلح فرانسه و طرح پوتین برای مذاکره مستقیم رهبران فلسطین و اسرائیل تاکید کرد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطیندر سفرش به ترکمنستان ضمن دیدار با رئیس جمهوری این کشور بار دیگر بر حمایتش از طرح صلح فرانسه و طرح پوتین برای مذاکره مستقیم رهبران فلسطین و اسرائیل تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری صدی البلد، در دیدار قربانقلی بردی‌ محمدف، رئیس جمهوری ترکمنستان با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روابط دو جانبه و تحولات اوضاع در منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

عباس در کنفرانس خبری پس از این دیدار تاکید کرد: اسرائیل حق ندارد ماهیت قدس شرقی و هویت آن را تغییر دهد و به مقدسات اسلامی و مسیحی در آن تعدی کند.

وی گفت که رئیس جمهور ترکمنستان را در جریان اوضاع دشوار فلسطینی‌ها به دلیل ادامه اشغال گری اسرائیل و تنگ کردن عرصه بر فلسطینی‌ها با گسترش عملیات شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری از جمله قدس شرقی قرار داد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد: ما آماده ساختن صلح بر اساس قطعنامه‌های مشروع بین المللی و طرح صلح عربی هستیم تا کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس شرقی در مرزهای سال 1967 تشکیل شود.

وی مجددا از برگزاری کنفرانس بین المللی در پاریس و ایجاد مکانیزمی جدید که بر اساس سقف زمانی مشخص عمل کند حمایت کرد.

محمود عباس همچنین از دعوت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه جهت دیدار میان عباس و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مسکو استقبال کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.