رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۰

فوتبال‌اروپا

درخشش مسی در شب تاریک باواریایی‌ها/ توقف توپچی‌ها برابر ثروتمندان پاریس

لیگ قهرمانان اروپا امشب نیز با برگزاری 8 دیدار دنبال شد و طی آن بارسلونا با دو گل لیونل مسی بر سلتیک غلبه کرد و آرسنال در خانه مقابل پاریس سنت ژرمن متوقف شد. در دیگر دیدارهای حساس نیز روستوف با گل سردار آزمون شگفتی لیگ قهرمانان را با برتری برایر بایرن مونیخ رقم زد.

بارسلونا با درخشش دوباره لیونل مسی ضمن غلبه بر سلتیک جواز صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان را نیز بدست آورد.
به گزارش تابناک ورزشی، دور پنجم مرحله لیگ قهرمانان اروپا امشب با برگزاری 8 دیدار به پایان رسید و طی آن بارسلونا، آرسنال، پاریس سنت ژرمن، اتلتیکومادرید و بایرن مونیخ صعود خود به مرحله بعدی این تورنمنت را قطعی کردند.
درخشش مسی در شب تاریک باواریایی‌ها/تساوی توپچی‌ها برابر ثروتمندان پاریس 
امشب اتفاق خوشایندی هم برای ایرانیان در اروپا افتاد که سردار آزمون با گلزنی خود به بایرن مونیخ شبی ماندگار را در اذهان هواداران روستوف و هموطنان خود ثبت کرد.
نتایج کامل بازی های امشب لیگ قهرمانان به شرح زیر است:
گروه A
- آرسنال 2 - 2 پاریس سنت ژرمن
- لودوگورتس 0 - 0 بازل
گروه B
- بشیکتاش 3 - 3 بنفیکا
- ناپولی 0 - 0 دیناموکیف
گروه C
- سلتیک 0 - 2 بارسلونا
- مونشن گلادباخ 1 - 1 منچسترسیتی
گروه D
- روستوف 3 - 2 بایرن مونیخ
- اتلتیکومادرید 2 - 0 آیندهوون
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.