اروپا مذاکرات عضویت ترکیه را متوقف کرد
پارلمان اروپا امروز (پنجشنبه) با اکثریت آرا به قطع مذاکرات با ترکیه بر سر شرایط عضویت این کشور در اتحادیه اروپا رای داد. رجب طیب اردوغان پیش از این گفته بود نتیجه رایگیری را به رسمیت نخواهد شناخت.
به گزارش ایسنا به قنل از شبکه خبری دویچه وله، اکثر نمایندگان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به توقف گفتوگوها با مقامات ترکیه بر سر عضویت آنکارا در اتحادیه رای دادند. تصمیم پارلمان اروپا برای کمیسیونهای گوناگون این اتحادیه، همچنین برای هر یک از ۲۷ کشور عضو آن لازمالاجرا نیست.
این رایگیری واکنشی است در برابر اقدامات ضد دموکراتیک دولت ترکیه، سرکوب و دستگیریهای گسترده مخالفان رجب طیب اردوغان، رییسجمهور این کشور که پس از کودتای نافرجام ۱۵ ژوئیه پیگیرانه به مرحله اجرا گذاشته میشود.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان،گفته بود که با قطع مذاکرات با ترکیه مخالف است. به گفته او به "سود آلمان نیست" که گفتوگوها با مقامات ترکیه متوقف شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خودش منبع تروریسمه علی آقا
تابناک عزیز،
مذاکرات عضویت ترکیه با اروپا متوقف نشده... فقط پارلمان اروپا پیشنهاد توقف موقت مذاکرات رو به نشست سران اروپا داده... این سران اروپا هستند که باید در اجلاس آتی در این مورد تصمیم بگیرند.
ظاهرا کاتب محترم تابناک نمی داند که پارلمان اروپا نقش مشورتی دارد نه تصمیم گیری!
این اقدامات نشان می دهد که ترکیه و اردوغان خار چشم اروپا و حامیان تروریزم شده است.
اين اقدامات نشانگر ترس اروپا از قدرتمندترشدن تركيه است
هم اروپا و هم اردوغان طرفدار تروریست ها هستند. فقط هر کدام نفرات خودشان را دارند و منافعشان در تضاد قرار گرفته است
انگلستان تمامی کشور های قوی اروپایی را در درون اتحادیه جای گذاری کرد و خود کم کم از اتحادیه بیرون کشید تا نام انگلیس بعنوان یک امپراطوری استعماری در نام چنین اتحادیه ای محو نشود و بزودی کشور های تحت سلطه اش را از اتحادیه بیرون خواهد کشید و اردوغان بخوبی این موضوع را میداند و تمایلی به حضور در اتحادیه اروپا ندارد زیرا مجبور به پیروی از قانون جمعی کشور های عضو خواهد شد و چون اردوغان بدنبال احیای امپراطوری عثمانی است عضویت در اتحادیه او را مجبور خواهد کرد تا از رویای احیای امپراطوری دست بکشد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.