آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

اظهارنظر عجیب پیکه در مورد قهرمانی بارسا

این مساوی برای ما خوب بود. به خصوص در نیمه اول خیلی بد بودیم. معتقدم با این بازی های نمی توان قهرمان لالیگا شد.

اظهارنظر عجیب پیکه در مورد قهرمانی بارسا
 جرارد پیکه، مدافع ارزشمند بارسلونا تساوی برابر سوسیداد را یک امتیاز باارزش برای آبی اناری ها دانست.
به گزارش تابناک ورزشی، این دومین تساوی متوالی بارسا در لالیگا بود و بدین ترتیب فاصله این تیم با رئال به 6 امتیاز افزایش یافت. بارسا امشب به زحمت توانست در زمین سوسیداد به تساوی دست یابد؛ در حالیکه تا مرز شکست نیز پیش رفت.
پیکه در پایان بازی گفت:خوش شانس بودیم که مساوی کردیم و این یک امتیاز برای ما باارزش  بود.دفعات کمی می توان از مساوی کردن بارسا خوشحال شد و امشب یکی از آنها بود. سوسیداد عالی بازی کرد و با پرس از جلو، اجازه نداد بازی خودمان را ارائه دهیم. آنها از هر نظر بهتر از ما بودند و اجازه ندادند در زمینی که سال هاست در آن موفق به پیروزی نشده ایم، سه امتیاز را کسب کنیم.
با توجه به روند بازی، این مساوی برای ما خوب بود.  به خصوص در نیمه اول خیلی بد بودیم. معتقدم با این بازی های نمی توان قهرمان لالیگا شد.
مصدومیت مچ:« دوباره از ناحیه مچ پا احساس درد کردم و امیدوارم که مساله خاصی نباشد تا بتوانم به ال کلاسیکو برسم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.