آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
2بازدید

شرور مسلح یاسوجی در هرمزگان کشته شد

فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان از هلاکت یکی از اشرار مسلح در شهرستان رودان این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، سردار عزیزالله ملکی روز شنبه به خبرنگاران گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی رودان با انجام کارهای فنی و اطلاعاتی از راهزنی و اخاذی تعدادی از اشرار مسلح از اتباع بیگانه غیرمجاز مطلع شدند که قصد دور زدن ایستگاه بازرسی فاریاب را داشتند.

وی با اشاره به اجرای کمین از سوی ماموران نیروی انتظامی در محل مذکور، افزود: اشرار به محض مشاهده مأموران اقدام به تیراندازی کردند که در این عملیات مسلحانه یکی از اشرار به نام 'سام پ' 33 ساله اهل شهرستان یاسوج به هلاکت رسید و دیگر اشرار که عرصه را برخود تنگ دیدند با توجه به تاریکی هوا و صعب العبور بودن منطقه از محل گریختند.

سردار ملکی تصریح کرد: در پاکسازی از محل درگیری سه قبضه سلاح جنگی، دو تیغه خشاب و41 دستگاه گوشی موبایل، مقادیری وجه نقد مسروقه و پنج عدد ساعت مچی کشف شد.

فرمانده انتظامی هرمزگان با بیان اینکه تلاش برای شناسایی و دستگیری دیگر اعضاء این باند شرور ادامه دارد، گفت: عمده جرایم ارتکابی اعضاء این باند سرقت و راهبندی مسلحانه، اخاذی به صورت مسلحانه از اتباع بیگانه غیر مجاز و کوله بران عبوری از نقاط کوهستانی است.

شهرستان رودان در 90 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.