آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

رئیس یک شرکت نفتی وزیر امور خارجه آمریکا می‌شود

منابع آگاه از دولت آمریکا اعلام کردند دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا قصد دارد رئیس یک شرکت نفتی را به عنوان وزیر امور خارجه این کشور معرفی کند.

منابع آگاه از دولت آمریکا اعلام کردند دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا قصد دارد رئیس یک شرکت نفتی را به عنوان وزیر امور خارجه این کشور معرفی کند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، منابع آگاه از دولت آمریکا اعلام کردند دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا قصد دارد مدیر اجرایی شرکت نفتی اگزون موبیل را وزیر امور خارجه این کشور معرفی کنند.

در حالی قرار است رکس تیلرسون به عنوان وزیر امور خارجه جدید آمریکا معرفی شود که وی به داشتن روابط نزدیک با روسیه معروف است.

این سیاستمدار می‌تواند کابینه آمریکا را به مسکو بسیار نزدیک‌تر کند چرا که بسیاری دیگر از مقاماتی که قرار است در مناصب حساس در دولت آمریکا گذاشته شوند به شدت به روسیه و بهبود روابط با این کشور تمایل دارند.

تیلرسون 64 ساله، تا پیش از این به شدت در زمینه توسعه فعالیت‌های اگزون موبیل در روسیه فعال بوده و شدیداً مخالف اعمال تحریم آمریکا علیه روسیه است. 

پیش‌تر این مقام آمریکایی از رئیس جمهور روسیه نیز جایزه دوستی با روسیه را دریافت کرد.

طی روزهای گذشته تیلرسون برای دومین بار به برج ترامپ رفته و با وی مذاکراتی را درباره به دست گرفتن وزارت خارجه آمریکا انجام داده است.

یکی از مقامات تیم انتقالی ترامپ اعلام کرده است که انتخاب تیلرسون به عنوان وزیر امور خارجه این کشور بسیار نزدیک است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انصاری۱۳۹۵/۰۹/۲۱ ۱۸:۵۲

این دیگر آخرت تضاد منافع خواهد بود
قیمت های سینوسی!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.