آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
2بازدید
۰

واکنش رضایی به حوادث بازی تراکتورسازی و استقلال

واکنش رضایی به حوادث بازی تراکتورسازی و استقلال
دکتر محسن رضایی با توجه به برخی حوادث بازی استقلال و تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی واکنش نشان داد.

به گزارش «پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر رضایی»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، سردار مهدی باکری را تنها فرمانده ای نامید که پیکرش در خلیج فارس آرمیده است و برخی افراد نباید اسیر توطئه شوم استعمارگران برای ایجاد تفرقه بین مردم کشور ایران سرفراز شوند.

متن این یادداشت به این شرح است : 

خلیج فارس و آذربایجان

تنها فرمانده‌ای که پيكر پاكش در دفاع از مرزهاى ایران اسلامی از طریق رود دجله و اروند رود به آب‌های خلیج فارس پیوست و هرگز برنگشت آقا مهدی باکری بود. آقامهدی باکری نماد غیرت آذربایجان بود. 

خلیج فارسِ ايران با اتكا به ملتى شجاع همیشه فارس خواهد ماند. توطئه‌گرانى چون انگلیس و امثال آن هم اگر بخواهند در اين زمينه ماجراجویی کنند و دنبال تفرقه پراکنی باشند، برادران آقامهدى باكرى، يعنى جوانان آذربایجانی ما، با سایر اقوام ایرانی، بختیاری‌ها، لُرها، کُردها ، بلوچ‌ها،  فارس‌ها، سینه‌های خود را در دفاع از ایران اسلامی سپر خواهند کرد.
{$sepehr_album_26060}

tabnak 22

tabnak 22

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.