آخرین خبرعکس: برد یک بر صفر استقلال مقابل الشمال
8بازدید
۳۰

محمدرضا گلزار با دریافت هدیه نه رقمی مهمان تلویزیون می شود؟!

در این میان رسانه های مطرح کننده این شایعات هیچ مستندی ارائه نکرده اند ما با توجه به اینکه پیش از این در جریان دعوت مهمانان برای برنامه های مناسبتی علی الخصوص ویژه برنامه های نوروزی، هدایایی به برخی حاضران پرداخت می شد، چنین شائبه هایی مطرح شده و بعید نیست این رقم ها صرفاً یک گمانه زنی با تکیه بر پرداخت هایی در ادوار گذشته باشد.

محمدرضا گلزار با دریافت هدیه نه رقمی مهمان تلویزیون می شود؟!
محمدرضا گلزار با دریافت هدیه نه رقمی مهمان تلویزیون می شود؟!
همزمان با شب یلدا، حضور محمدرضا گلزار پس از سال ها در تلویزیون خبرساز شده، تا جایی که برخی رسانه ها مدعی شده اند که گلزار برای حضور در این برنامه، دست کم صد میلیون تومان دریافت کرده اما آیا می توان به چنین خبرهایی استناد کرد؟!
 
به گزارش «تابناک»؛ تلویزیون برای این شب یلدا نیز مجموعه ای از ویژه برنامه ها را در نظر گرفته که اقدامی مرسوم و مثبت است. در یکی از این ویژه برنامه ها، محمدرضا گلزار پس از چندین سال دوری از تلویزیون در شب یلدا 95 مهمان برنامه ناردونه با اجرای احسان کرمی می شود که از شبکه پنج یا همان شبکه تهران پخش میگردد؛ برنامه ای که از ساعت 20 پخشش آغاز می گردد و حدود 3 ساعت ادامه خواهد داشت.

همچنین بنیامین بهادری و همسرش شایلی هم مهمان برنامه حرف تو حرف با اجرای فرزاد حسنی می باشد که شب یلدا از شبکه سه پخش خواهد گردید. این دو هنرمند این روزها فیلم سلام بمبئی را روی پرده سینماها دارند و شاید یکی از دلایل دعوتشان همین موضوع باشد.

در این میان برخی رسانه های مدعی شده اند که کرمی و تیم تولید برنامه اش برای جلب نظر گلزار برای حضور در این برنامه مدتها رایزنی کرده اند تا توانسته اند تأییدیه او را بگیرند. در چنین حضورهایی معمولا هدیه ویژه ای هم از دست اندرکاران برنامه برای استارها درنظر گرفته می شود که درباره این استار رقم این هدیه مشخص نیست.
 محمدرضا گلزار با دریافت هدیه نه رقمی مهمان تلویزیون می شود؟!

برخی شایعات از رقمی ۱۰۰ میلیونی برای جلب نظر گلزار به حضور در این برنامه گفته اند و برخی شایعات هدیه دریافتی را حتی بیشتر از ۱۰۰ میلیون دانسته‌اند که البته هیچ کدام تأیید نشده‌اند. در این میان رسانه های مطرح کننده این شایعات هیچ مستندی ارائه نکرده اند ما با توجه به اینکه پیش از این در جریان دعوت مهمانان برای برنامه های مناسبتی علی الخصوص ویژه برنامه های نوروزی، هدایایی به برخی حاضران پرداخت می شد، چنین شائبه هایی مطرح شده است.
 
این رقم ها در گذشته معمولاً از سوی اسپانسرهای برنامه به چهره های مطرح پرداخت می شد؛ اسپانسرهایی که به دنبال ذکر نام برندشان در کنار نام یک چهره بر روی آنتن زنده تلویزیون هستند و این نوع تبلیغ را در ذهن مخاطب ماندگار میدانند. سوای اینکه رقم هدیه به محمدرضا گلزار نه رقمی یا کمتر است، به نظر می رسد اگر چنین هدیه ای داده شود، از طریق همین اسپانسرها خواهد بود؛ اسپانسرهایی که احتمالاً اگر چهره ای به جز گلزار در این برنامه حضور یابد، چنین رقم هایی پرداخت نمی کنند.
 
سوای اینکه کیفیت هدایای تعلق گرفته به مهمانان چنین برنامه های مناسبتی از کجا تامین می شود و چه سقفی دارد، تصور می شود شفاف سازی درباره هزینه تولید برنامه های رسانه ملی یک ضرورت باشد. تا آنجا که افکارعمومی در جریان قرار گرفته، در تازه ترین نرخ گذاری تولید برنامه در رسانه ملی، برای برنامه های مرسوم تا سقف دو میلیون تومان برای هر دقیقه در نظر گرفته شده اما با وجود حرف و حدیث ها درباره برنامه های مختلف تلویزیون، معمولاً هیچ برنامه سازی با عدد و رقم درباره هزینه تولید برنامه اش و هزینه های جانبی سخن به میان نیاورده است.
 
چنین تصور می شود که عدم شفاف سازی مالی که منحصر به تولیدات تلویزیونی نیز نیست و درباره محصولات سینمایی و آثار ارائه شده در شبکه نمایش خانگی نیز مصداق دارد، زمینه ساز رسانه ای شدن آمارهای مختلف درباره هزینه ها و دستمزدهای تولید محصولات مختلف شده و تنها چاره عبور از چنین وضعیتی، گذر از شیوه مرسوم و ارائه گزارش مالی درباره برنامه های تولیدی و یا لااقل بیان رقم های دستمزدها و هزینه های بخش هایی است که با طرح رقم هایی در سطح افکارعمومی حساسیت برانگیز شده است. 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۱۸:۳۶

تلویزیون مدتها است که مرده، حال حلوایش را پخته اند.

عباس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۱۲:۲۰

مگر تخم دو زرده میگذاره که اینهمه پول بهش میدید.؟ چه کار مفیدی برای مردم انجام میده که برای یک دعوت ساده باید اندازه 5 سال من پول بگیره.؟

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۱۲:۰۳

تو رو خداا انقد درباره این بابا ننویسین که تبلیغ الکی بشه براش
دیگه 40 سالشه نفسای آخر کلاس گذاشتنشه

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۱۲:۰۱

یکی منو توجیه کنه این بابا چرا اینهمه کلاس میذاره؟ به خاطر کدوم هنرش؟
اگه به قیافه باشه که از اون خوش قیافه تر زیادن
شهاب حسینی ، مصطفی زمانی و ...

مجی۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۱۱:۱۰

اونهایی که میگن ماهواره بهتره چقد از وقتشون تو همون شبکه های ماهواره پای تبلیغات گذاشتن؟؟
گلزار یه جورایی برند شده ..حالا چرا یه عده بخیل هستند....مگه برای یه مدل معروف لباس خود ما چند برابر بیشتر پول نمیدیم.....

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۰۸:۴۷

واقعا باعث تاسفه!! چه افرادی را بیخودی بزرگ می کنند!!! به خدا امثال این فرد به همه مردم ایران می خندند!!!

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۰۰:۱۴

ببخشید عکس بالایی کی هستن ؟ اینها برای مملکت ما چه کار مثبتی انجام داده اند؟ اصلا" کی به صدا و سیما اجازه چنین رانت هایی میده؟ واقعا " باید از صدا وسیما هم باید تحقیق بشه ؟

عباس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۲۲:۵۹

چنانچه از طرف اسپانسر باشد هیچ اشکالی ندارد چون نه تنها ضرر نمی کند بلکه سود هم می کند
اما اگر از جیب بیت المال باشد یک ریالش هم حرام است.

محمود۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۸:۳۷

لطفا شایعه پراکنی نکنید. اگر خبر مستند داشتید بذارید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۷:۵۵

بنده تقریبا یکسال میشه تلویزیونم رو روشن نکردم این اسپانسر ها به چی پول میدن؟

سلیم۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۵:۴۳

گذر از شیوه ی مرسوم....
ایرانی از شیوه های های مرسوم سخت دل می کنه!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۵:۳۲

برای خودم و هموطنانم متاسف هستم که بودجه این مردم را هزینه چه چیزهایی می کنند رسانه ملی خود زنی می کند رسانه ای که باید ترویج دهنده اسلام و انسانیت و ارزشهای انسانی و انقلابی باشد

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۴:۰۱

من کاری به این خبر ندارم. اما خداییش کجای گلزار هنرپیشه است؟ کاملا مشخصه که عده ای تلاش می کنند تا ایشان را در سطح جامعه مطرح کنند.فاتحه سینمایی که گلزار هنرپیشه اش باشد را باید خواند. مردمی هم که به تماشای فیلمهای گلزار می روند انسانهای بسیار سطحی و بیسوادند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۳:۵۲

واقعا مسخره است !!!!

آرمین۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۳:۴۱

شما رو بخدا این آقا به اندازه کافی گنده شده شما دیگه بیشتر گنده اش نکنید

گواه۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۳:۴۰

بدبخت مردمي كه با تموم سختي ها دسته وپنجه نرم مي كنند وبراي يه شخصي كه از 12 ماه سال 13ماهش رو خارج از كشور بسر مي بره وبه عشق وكيفشون مي رسن رقم هاي هنگفتي هزينه مي كنند از جيب من وشما تابساط خوشي هاشون تو ينگه دنيا فراهم بشه . وااسفا ....

ترک اوغلان- تبریز۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۲:۳۸

رنگ رخسار خبر می دهد از سر ضمیر!
تلویزیون حال خوشی ندارد. مجبور به استفاده از اسپانسر ها و درآمد پیامک های برنامه هایش شده است. پخش سریال و فیلم های دهه 1950 خارجی برای پرکرن ساعات پخش هم دلیل دیگری است. اگر حالش خوب بود می توانست به شبکه خبر سرو سامان بدهد. شبکه ای که در هیچ کشور خبرنگار ندارد. گزارش تصویری ندارد و ابهت خود را از دست داده است. مقایسه اخبار و گزارش های شبکه پرس تی وی با اخبار و گزارش های شبکه خبر در همان روز توجه برانگیز است.

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۱:۴۰

یعنی یه هنرمند اینقدر ارزش نداره

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۹:۴۷

من نمیدونم چرا بیخودی این افراد را مهم جلوه میدید
مگر ایشان کی هست
ما شخصیتی مثل شهاب حسینی .مهدی پاکدل و.... داریم
اینقدر بزرگش نکنید

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۹:۲۹

من عميقا معتقدم كه گلزار بازيگر نيست ، و لااقل در زمينه بازيگرى كاملا فرد بى استعدادي هستش ، ولي با توجه به محبوبيت نسبى و همجنين ، در نظر گرفتن اينكه ، حتما پس اين محبوبيت تلاشي بوده ، اونو مستحق دريافت اين مبلغ ميدونم ، و اينو مقايسه كنيد با اختلاسهاى جارى در جامعه و همينطور حقوقهاى نجومى بگيران، كه بي دليل هر ماه ، چند برابر اين مبلغ واريزي داشتن !!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۹:۲۲

انگارتحفه ست

علی۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۸:۵۴

چه ضرورتی داره؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۸:۴۱

کسی که فیلم هنجار شکنانش با اون فضاحت در حال تکثیره ویا....چه الگویی میتواند برای مردم باشد چرا نظارتی در صدا و سیما نیست

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۸:۳۷

بنده ترجیح میدم ماهواره ببینم.
اعصاب و روان من با چرندیات و برنامه های بی محتوای سالهای اخیر صدا و سیما به اندازه کافی بهم ریخته.

reza۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۸:۲۵

اينجا كسي نميگه حقوق هاي نجومي؟!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۸:۱۴

ما چقدر بدبخت شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من یه مهندسم تو یه شرکت کار میکنم اگه پنج سال کار کنم وچیزی نخورم شاید پولم به 100 میلیون برسه..................... حالا اگه این آقا که بازیگریش مفت نمیرزه نیاد تلویزیون چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۱ ۰۳:۱۵

ما بدبخت نشدیم عزیز جان،همه جای دنیا روال رفتار با آدمای مشهور همینه.مگه هر کشور چند تا آدم مشهور در این حد داره؟ رو هم جمع کنی20-30 تا هم نشن،پس نگران نباش

علی محمد۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۱۶:۰۸

من حرف شماروتایید می کنم من یک کارمندساده هستم با حقوق 990000تومان در ماه

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۷:۳۹

مدیون مردم هستید اگر به جز کرایه رفت و برگشت مبلغ دیگری به اینها پرداخت کنید. مثلا گلزار و یا هر بازیگر دیگری چکار برای مردم کرده که این مبالغ را باید دریافت کنند؟

علی احمدیان۱۳۹۵/۰۹/۳۰ ۰۷:۳۳

اصلا کی تلویزیون ایران را تماشا میکنه
ترجیح میدم یه برنامه ضبط شده جمعه ایرانی را بنشینم و گوش بدم تا بخوام تلویزیون را شب یلدا ببینم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.