آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
2بازدید
۰

بارش برف و باران در 21 استان تا آخر هفته

کارشناس سازمان هواشناسی از تداوم بارش در 21 استان تا آخر هفته خبر داد.
 
به گزارش میزان، امیر سرکرده اظهار داشت: براساس پیش بینی ها تا ظهر امروز سامانه جدید بارشی وارد کشور شده و بیشتر استان های کشور را تحت تاثیر قرار می دهد. از عصر امروز شاهد بارش باران در استان های خوزستان، چهارمحال، کهگیلویه،لرستان، ایلام، کردستان، کرمانشاه،آذربایجان غربی و شرقی،همدان، مرکزی، اردبیل، گیلان و مازندران، البرز، تهران، قم و بخش هایی از اصفهان خواهیم بود.
وی ادامه داد: این سامانه روز چهارشنبه دو استان خراسان رضوی و شمالی و گلستان می رسد و در این سه استان هم شاهد بارش باران خواهیم بود.

کارشناس سازمان هواشناسی تاکید کرد: با ورود سامانه جدید بارشی به کشور تا آخر هفته در این استان ها شاهد بارش خواهیم بود.

سرکرده با بیان اینکه هوا از امروز سرد می شود، گفت: هوا تا پایان هفته هر روز کاهش یافته و سرد تر می شود. صبح امروز هوای تبریز 14 درجه نسبت به روز قبل کاهش داشت. همچنین هوای ارومیه هم 11 درجه سرد تر شد.

وی از کاهش دما در تهران خبر داد و گفت: امروز تهران در سردترین ساعت به 4 درجه بالای صفر رسید. در حالیکه نسبت به دیروز سه درجه دما کاهش داشت. صبح امروز در تهران شاهد هوای مه آلود و غبار آلود بودیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.