شلیک تیر هوایی در بیمارستان شهید بهشتی قم

کد خبر: ۶۵۵۱۳۶
|
۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱ 08 January 2017
|
8530 بازدید
جانشین فرماندهی انتظامی استان قم گفت: با حضور پلیس در بیمارستان شهید بهشتی قم و شلیک یک تیر هوایی، یک درگیری و نزاع که می‌رفت منجر به وقوع حادثه شود پیشگیری شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حمید رضا اسدی با اعلام این خبر اظهارکرد: در حادثه‌ای که رخ داد چند نفر به دو مأمور پلیس مستقر در بیمارستان شهید بهشتی مراجعه و بیان می‌کنند فردی از بستگانشان چاقو خورده و قصد ملاقات با وی را دارند که به قسمت اورژانس هدایت و در هنگام خروج طرفین نزاع یکدیگر را مشاهده و مجدداً درگیر می‌شوند.

وی افزود: مأموران سپس جهت پیشگیری و جلوگیری از ادامه درگیری وارد عمل شده و متهم که با سلاح سرد قصد حمله به آن‌ها را نیز داشت را با شلیک یک تیر هوایی بدون خسارت مالی و جانی سلاح سرد را از دست وی گرفته و نامبرده را مهار می‌کنند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان قم تاکید کرد: در ادامه سه نفر حاضر و متهم در این قضیه، دستگیر و نهایتاً متهمان به همراه پرونده متشکله جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟