آخرین خبرعکس: گرامیداشت درگذشتگان در سراسر جهان
4بازدید

اوباما وضع اضطراری ملی در مورد ایران را تمدید کرد

باراک اوباما در آخرین روزهای حضور خود در کاخ سفید فرمان وضع اضطراری ملی در مورد ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

باراک اوباما در آخرین روزهای حضور خود در کاخ سفید فرمان وضع اضطراری ملی در مورد ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.
 
به گزارش میزان به نقل از تاس، باراک اوباما در آخرین روزهای حضور خود در کاخ سفید فرمان وضع اضطراری ملی در مورد ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

اوباما با انتشار بیانیه‌ای در روز جمعه ایران را یک تهدید فوق‌العاده و غیر معمول برای امنیت ملی آمریکا عنوان کرده و خواستار تداوم مجموعه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران شده است.

اوباما در این بیانیه گفته است که با توجه به اینکه بعد از توافق هسته‌ای تحریم‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای لغو شده‌اند اما تحریم‌های غیر هسته‌ای ایران پایدار باقی خواهند ماند.

در ادامه این بیانیه آمده است: اگرچه بعد از اجرایی شدن توافق هسته‌ای، ایران به تعهدات خود در قبال این توافق پایبند بوده اما برخی از اقدامات و سیاست‌های ایران با منافع آمریکا در منطقه در تضاد بوده و نیز تهدیدی برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا هستند.

اوباما در ادامه گفته است: در پاسخ به این تهدید، تمدید وضعیت اضطراری ملی در مورد ایران و نیز تداوم تحریم‌ها علیه ایران ضروری است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۲۵ ۱۵:۵۰

حالا باز هی به روسیه فحش بدین امریكا پرستا

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۲۵ ۱۱:۴۲

خدايي اگر در كشوري بيان سفارت مارو بگيرن
هر روز همه جا بگن مرگ بر كشور ما

ما چيكار ميكنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............................................................

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.