جزئیات حادثه جدید گازی در یک میدان نفتی
انتشار گاز در تاسیسات میدان نفتی نرگسی، صبح امروز منجر به کشته شدن دستکم سه نفر از کارکنان شرکت نفت و گاز گچساران در بوشهر شد.
انتشار گاز در تاسیسات میدان نفتی نرگسی، صبح امروز منجر به کشته شدن دستکم سه نفر از کارکنان شرکت نفت و گاز گچساران در بوشهر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، انتشار گسترده گازهای سمی از تاسیسات واحد بهره برداری میدان نفتی نرگسی در استان بوشهر، منجر به کشته شدن دستکم سه نفر به دلیل مسمومیت شده است.
علاوه بر این، تعدادی از کارکنان شاغل در واحد بهره برداری نرگسی هم برای درمان به بیمارستان منتقل شده اند.
به گزارش مهر، میدان نفتی نرگسی در ٣٠ کیلومتری شمال شهرستان برازجان در استان بوشهر در سال ١٣٥٣ کشف شد. این میدان در محدوده عملیاتی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران از شرکتهای تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.