آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

شکست عملیات انتحاری در بیروت

شکست عملیات انتحاری در بیروت
یک عملیات انتحاری شامگاه شنبه در مرکز بیروت پایتخت لبنان با بازداشت عنصر انتحاری لحظاتی قبل از اینکه کمربند انفجاری همراه خود را منفجر کند، شکست خورد.

به گزارش ایرنا ، خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد، عنصر انتحاری درحالی که مجهز به کمربند انفجاری بود ، وارد قهوه خانه « الکوستا» در خیابان الحمرا در مرکز بیروت می شود تا خود را منفجر کند.
 
براساس این گزارش، فرد انتحاری هنگامی که نیروهای امنیتی لبنان قصد بازداشت او را داشته اند، براساس شلیک گلوله زخمی شده و بعداز توقیف به بیمارستان آمریکائی بیروت برای درمان منتقل شده و قرار است در بیمارستانی نظامی نگهداری شود.
قهوه خانه الکوستا زمانی که فرد انتحاری قصد داشته خود را در آن منفجر کند پر از مشتری بوده است.
 
براساس این گزارش، نیروهای امنیتی ارتش لبنان و بخش اطلاعات نیروهای امنیت داخلی لبنان در یک اقدام مشترک این عملیات انتحاری را خنثی و ناکام ساخته اند.
 
خبرگزاری ملی لبنان فرد انتحاری را فلسطینی 18 ساله اعلام کرده اما دیگر رسانه ها از جمله المنار براساس کارت شناسائی همراهش، او را لبنانی و 24 ساله معرفی کرده اند.
نام این فرد انتحاری براساس کارت شناسائی همراهش،« عمر حسن العاصی» متولد شهر صیدا در جنوب لبنان است.
 
برخی رسانه های لبنان از وجود عنصر انتحاری دوم خبر دادند و خبرگزاری ملی لبنان به نقل از نیروهای امنیتی لبنان، این خبر را تکذیب کرد.
 
«سعد حریری» نخست وزیرو « نهاد المشنوق»، وزیر کشور لبنان از نیروهای امنیتی این کشور برای ناکام ساختان عملیات انتحاری در مرکز بیروت تقدیر کردند.
 
«یوسف الصراف» وزیر دفاع لبنان هم تاکید کرده است که اجازه نمی دهیم تروریست ها در لبنان مرتکب جنایتی شوند.
 
براساس گزارش برخی رسانه های لبنانی، نیروهای امنیتی لبنان با جست وجوی خانه عنصر انتحاری، رایانه او را ضبط کرده اند و حتی گفته می شود برادرش هم بازداشت شده است.
نیروهای امنیتی لبنان به طور گسترده در همه مناطق بیروت به ویژه خیابان الحمرا مستقر هستند و تدابیر ویژه امنیتی اتخاذ کرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۰۳ ۱۰:۵۱

از فلسطینیهایی است که در لبنان به دنیا آمده و بزرگ شده

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۰۳ ۱۰:۱۴

براساس شلیک گلوله؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.